Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Τάσος Γ. Λάμπρου:ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ;


Κρανίδι 30/07/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ  : ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ;

Από την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε ένα ακόμη σοβαρό πρόβλημα και ο δήμος μας προμηθεύεται καύσιμα με το σταγονόμετρο!!!!
Ο προμηθευτής καυσίμων του δήμου μας είτε δίνει μικρές ποσότητες καυσίμων , είτε αρνείται να τροφοδοτήσει τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα του δήμου μας. 
Κ. Δήμαρχε Δ. Σφυρή
Τι συμβαίνει και είμαστε σε αυτήν την κατάσταση;
Στις τελευταίες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και της οικονομικής επιτροπής σου εγκρίναμε όλες τις ανελαστικές και αναγκαίες  πιστώσεις , στο τομέα των ανταποδοτικών υπηρεσιών , άρα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.
Η κατάσταση που διαμορφώθηκε είναι για γέλια και για κλάματα.


Όποιοι αντιλαμβάνονται το πρόβλημα σχολιάζουν αρνητικά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και από την άλλη υπάρχει κίνδυνος , το έχουμε διαπιστώσει να δημιουργηθούν  και έχουν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα στον τομέα της καθαριότητας , στο τομέα της πολιτικής προστασίας , στο τομέα του πράσινου και ευρύτερα στο τομέα των ανταποδοτικών υπηρεσιών. 

Επίσης δεν θέλουμε και πάλι φτηνές δικαιολογίες ότι φταίνε οι υπάλληλοι ή εμείς ως δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας ότι σας υπονομεύουμε.

Πόρους και χρήματα έχετε συγκεντρώσει (είχατε μια έντονη φοροεισπρακτική λογική με πρόστιμα και χαράτσια, ας είναι καλά οι φωτογραφίες του αέρα και η επιβολή προστίμων παντού) και τα καύσιμα πάντα πληρώνονται αμέσως λόγω προτεραιότητας από την υπηρεσία , τότε επιτέλους τι συμβαίνει;

Μήπως   έχετε χάσει τον έλεγχο της διοίκησης του δήμου; Ποιος έχει την ευθύνη γι’ αυτήν την κατάσταση; Πως θα αντιμετωπίσετε το παραπάνω σοβαρό πρόβλημα , δεν μπορούν τα απορριμματοφόρα να πραγματοποιούν μισά δρομολόγια ή να είναι ακινητοποιημένα λόγω έλλειψης καυσίμων.

Κ. Δήμαρχε Δ. Σφυρή








          

Για τη Δημοτική Παράταξη

«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»

Ο επικεφαλής

Τάσος Γ. Λάμπρου

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας