Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.


Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Δήμος Ερμιονίδας


Γραφείο Πολιτικής Προστασίας
Παραθέτουμε το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, που εκδόθηκε την Πέμπτη 27.09.2018, όπως αυτό επικαιροποιήθηκε για το επόμενο τριήμερο, σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, για ενημέρωση των δημοτών και τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας.
Επίσης, ενημερώνουμε τους δημότες, καταστηματάρχες και λοιπούς δραστηριοποιούμενους στην ευρύτερη περιοχή, όπως μεριμνήσουν για τα κινητά πράγματα που διαθέτουν και είναι εκτεθειμένα σε ασκεπείς χώρους, λόγω των καταιγίδων και των ισχυρών ανέμων που προβλέπεται ότι θα επικρατήσουν.
Συνιστάται στους δημότες και στους επισκέπτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, όταν τα προαναφερόμενα έκτακτα καιρικά φαινόμενα εκδηλώνονται με μεγάλη ένταση.
Οι ιδιοκτήτες σκαφών θα πρέπει να μεριμνήσουν για την ασφαλή πρόσδεση των ελλιμενισμένων σκαφών τους και να βρίσκονται σε επαγρύπνηση.
Τέλος, οι δημότες θα πρέπει να ενημερώνονται από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την εξέλιξη της κακοκαιρίας και το χρονικό προσδιορισμό εξασθένησής της.
Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας
Δημήτρης Σφυρής
Ακολουθεί το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσίαemy: