Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ Το ΕΔΔΥΠΠΥ ως μέλος της Συμμαχίας για την υπεύθυνη πώληση οινοπνευματωδών ποτών συμμετέχει στο Δημιουργικό Διαγωνισμό Νέων με τίτλο: «Άσ’ το πάνω μου»


Το ΕΔΔΥΠΠΥ ως μέλος της Συμμαχίας για την υπεύθυνη πώληση οινοπνευματωδών ποτών συμμετέχει στο Δημιουργικό Διαγωνισμό Νέων με τίτλο: «Άσ’ το πάνω μου»
Με μότο «Πάρ’ το πάνω σου» η Συμμαχία για την Υπεύθυνη Πώληση Οινοπνευματωδών Ποτών – Responsibility Alliance καλεί τους νέους από 18 έως 25 ετών να εμπνευστούν από την αξία της υπευθυνότητας, να δημιουργήσουν και να καταθέσουν τις συμμετοχές τους στον πρώτο της δημιουργικό διαγωνισμό. Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι να αναδείξει το ταλέντο των νέων, δίνοντάς τους κίνητρο για να αποτυπώσουν την έννοια τη& sigmaf; υπευθυνότητας, με τον τρόπο που οι ίδιοι την αντιλαμβάνονται.
Από τις 17/09/2018 έως τις 21/11/2018, όσοι νέοι ενδιαφέρονται, θα μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.astopanomou.com και να ανεβάζουν τις δημιουργίες τους σε όποια κατηγορία επιθυμούν: διήγημα, φωτογραφία ή video.
Με βασικό θέμα την επιρροή που ασκεί η υπευθυνότητα στις φιλικές ή γονεϊκές σχέσεις, στις δραστηριότητές τους, στην ψυχαγωγία ή τη διασκέδασή τους και στην καθημερινότητά τους γενικότερα, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να θέτουν υποψηφιότητα για να κερδίσουν πλούσια δώρα.
Για την ενημέρωση και συμμετοχή των ενδιαφερομένων νέων του Δήμου μας:
2. Site του Διαγωνισμού www.astopanomou.com
3. Μέσω facebook, https://www.facebook.com/ResponsibilityAlliance, όπου από τη Δευτέρα 17.09.2018 "θα ανεβαίνουν" σχετικές πληροφορίες για το διαγωνισμό