Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Ανάργυρος Λεμπέσης: Ο μαρασμός και η υποβάθμιση της Ερμιόνης συνεχίζεται κ. Δήμαρχε!!!


Ο μαρασμός και η υποβάθμιση της Ερμιόνης συνεχίζεται κ. Δήμαρχε!!!
Αγαπητοί συνδημότες,
Η Εθνική Τράπεζα εδώ και ένα μήνα πριν, είχε ανακοινώσει ότι η Εθνική Τράπεζα της Ερμιόνης θα κλείσει και η εξυπηρέτηση των πελατών θα γίνεται από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας Κρανιδίου.
Σήμερα η Εθνική Τράπεζα της Ερμιόνης έβαλε λουκέτα και δεν λειτουργεί πια!!!
Και η Δημοτική Αρχή της Ερμιονίδας σιγή ιχθύος, καμιά προσπάθεια, καμιά κινητοποίηση, ποτέ δεν έφερε το θέμα αυτό στο Δημοτικό Συμβούλιο, καμιά πίεση στον Κυβερνητικό βουλευτή κ. Γιάννη Γκιόλα.
Παρέδωσε τη Εθνική Τράπεζα Ερμιόνης ΑΜΑΧΗΤΙ!!!
Ντροπή!!!
Το αποτέλεσμα είναι οι συνταξιούχοι, οι ηλικιωμένοι αλλά και οι ελεύθεροι επαγγελματίες της Ερμιόνης και των Κοινοτήτων Ηλιοκάστρου και Θερμησίας, να τρέχουν τώρα αναγκαστικά στο Κρανίδι
.
Δυστυχώς ήρθαμε πίσω ξανά στις εποχές του 1960 και 1970.
Ο μαρασμός και η υποβάθμιση της Ερμιόνης συνεχίζεται κ. Δήμαρχε!!!
Αναδημοσιεύω το άρθρο της εφημερίδας Παρατηρητής τότε που το Δημοτικό Συμβούλιο Ερμιόνης με απόφασή του, όρισε τριμελή επιτροπή αποτελούμενη από μέλη και των τριών παρατάξεων, Α. Λεμπέσης Δήμαρχος και οι Δημοτικού Σύμβουλοι κ.κ. Α. Γκολεμάς και Α. Κρητικός.
Αυτοί επισκέφθηκαν την Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας στην Αθήνα και η πίεση αυτή έφερε αποτέλεσμα. Δεν υποβαθμίστηκε η Εθνική Τράπεζα Ερμιόνης και το υποκατάστημα έμεινε ανοιχτό.
Βλέπε δημοσίευμα του Παρατηρητή: