Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Δήλωση υποψηφιότητας Γιάννη Γεωργόπουλου


Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,
με αυτό μου το μήνυμα σας γνωστοποιώ και επίσημα την εκ νέου υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Δημάρχου της Ερμιονίδας.
Πέντε χρόνια τώρα με την παράταξή μας την ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ εκπροσωπούμε τους δημότες με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, αλλά πάνω από όλα με ειλικρίνεια έχοντας ως μόνο και κύριο μέλημα το συμφέρον της Ερμιονίδας και των κατοίκων της.
Ήρθε η ώρα όμως η Ερμιονίδα να αλλάξει πρόσωπο και να διεκδικήσει δυναμικά την θέση που της αξίζει. 
Πρέπει επιτέλους να αναδείξουμε τις δυνατότητες μας κάνοντας την διαφορά, για να δώσουμε ελπίδα και πρόοδο στον τόπο μας.
Κάνουμε τον Δήμο εργαλείο ανάπτυξης και εξέλιξης.
Απελευθερώνουμε τις παραγωγικές μας δυνάμεις στηρίζοντας παράλληλα τον Τουρισμό, τον Πολιτισμό και Ιστορία της Ερμιονίδας μας.
Φέρνουμε τον Δήμο κοντά στο Δημότη.
Καινοτομούμε βελτιώνοντας την καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών.
Η συνεργασία δε όλων των δυνάμεων που σκοπό έχουν την στήριξη και την πρόοδο της Ερμιονίδας, για μας αποτελεί βασικό στόχο.
Εμείς στην ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ τολμήσαμε και πετύχαμε το πάντρεμα της γνώσης και της εμπειρίας των παλιότερων με τον δυναμισμό και την ζωντάνια της νέας γενιάς. Αυτός θεωρώ πως είναι ο συνδυασμός που θα κάνει την διαφορά στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου.
Εγώ προσωπικά από την θέση του Δημάρχου υπόσχομαι να υπηρετήσω το συμφέρον του Δήμου Ερμιονίδας και των συνδημοτών μου, Δημοκρατικά, με σεβασμό στην διαφορετική άποψη, με σωφροσύνη, δικαιοσύνη, λογική και αξιοπρέπεια.
Τα μεγάλα λόγια και οι προεκλογικές υποσχέσεις που γρήγορα λησμονιούνται ανήκουν στο παρελθόν. Σας καλώ λοιπόν όλους, να σχηματίσουμε το πλειοψηφικό ρεύμα που θα κάνει την ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΔΥΝΑΤΗ.


ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!!!