Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Τάσος Λάμπρου : Δεν λάβαμε καμία ενημέρωση για την επίσκεψη του κ. Γιώργου Δέδε στο Δήμο Ερμιονίδας

Κρανίδι 21/2/2019

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,
Από αναρτήσεις στο διαδίκτυο ενημερώθηκα ότι χθες Τετάρτη 20/2/2019, επισκέφθηκε τον Δήμο Ερμιονίδας ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Γιώργος Δέδες, ο οποίος παρέδωσε στον Δήμαρχο Ερμιονίδας την απόφαση του Υπουργείου Υποδομών για επιπλέον χρηματοδότηση του Δήμου Ερμιονίδας με το ποσό του 1.100.000,00 €, για την αποκατάσταση των καταστροφών που προξενήθηκαν από την θεομηνία «Ζορμπάς».
Θέλω να σας ενημερώσω πως δεν λάβαμε καμία ενημέρωση για την επίσκεψη του κ. Γιώργου Δέδε και γι’ αυτόν τον λόγο απουσιάζαμε από αυτήν.
Έτσι δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να ενημερωθούμε από τον Δήμαρχο Ερμιονίδας με βάση ποια καταγραφή και εκτίμηση ζημιών λήφθηκε η απόφαση για την εν λόγω χρηματοδότηση, διότι κατά την άποψή μας θα έπρεπε να ήταν πολύ μεγαλύτερη, με δεδομένο το μέγεθος των καταστροφών στον Δήμο μας.
Επίσης επικοινώνησα με Προέδρους Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Ερμιονίδας, ο οποίοι με πληροφόρησαν ότι ούτε αυτοί είχαν κάποια ενημέρωση για την επίσκεψη του κ. Δέδε και γι’ αυτό απουσίαζαν από αυτήν.


Τάσος Γ. Λάμπρου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
“Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας”
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ερμιονίδας