Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Η αλήθεια δεν κρύβεται!!


Εθισμένος στο ψέμα ο απερχόμενος Δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής μέσω του αγαπημένου του FACEBOOK δημοσιεύει την τοποθέτηση του για το θέμα που έχει προκύψει στο Γυμνάσιο Κρανιδίου.
Προφανώς έχει διακόψει κάθε επαφή με την αλήθεια ο κύριος Σφυρής διότι όπως φαίνεται από το τοπικό blog sport-ermionida  που δημοσίευσε στις 03/02/2019 την επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, το έγγραφο που αποστέλλεται στο Υπουργείο Παιδείας κοινοποιείται και σε εκείνον. Προσπαθεί δε με σειρά από ψέματα να καλύψει την ανύπαρκτη θέση του. Παράλληλα πιεσμένος από την δική μας ανάρτηση στις 04/02/2019, τοποθετείτε στις 05/02/2019 για το θέμα, που του έχει κοινοποιηθεί από τις 31/01/2019 αλλά ο ίδιος δηλώνει ψευδώς πως δεν είναι ενήμερος.
Κατανοούμε απόλυτα την δύσκολη και πιεσμένη θέση που βρίσκεστε κύριε Σφυρή, μιας και προσπαθείτε μέσα σε λίγους μήνες να μαζέψετε τα αμάζευτα μιας αποτυχημένης πενταετίας. Δεν σας επιτρέπουμε όμως να κάνετε λόγο για παραταξιακές αντιπαραθέσεις με βάση τα θέματα παιδείας, διότι και η δική σας ανευθυνότητα έχει αφήσει τους μαθητές χωρίς καθηγητές τόσους μήνες και η αλήθεια δεν κρύβεται.

Γραφείο τύπου
Δυνατής Ερμιονίδας