Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Γιάννης Γεωργόπουλος :Γυμνάσιο Κρανιδίου...λύση εδώ και τώρα!!

Μέσω μιας επιστολής όπου φαίνεται ξεκάθαρα η αδικία, και η απαξίωση της κεντρικής διοίκησης στους μαθητές του Γυμνασίου Κρανιδίου, οι πικραμένοι γονείς των μαθητών επαναφέρουν το θέμα των κενών θέσεων καθηγητών σε βασικά μαθήματα.
Η Αδιαφορία της Κυβέρνησης και των αρμόδιων οργάνων έχει ως αποτέλεσμα (όπως φαίνεται από την επιστολή που υπογράφει ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Κρανιδίου) βασικά μαθήματα του Γυμνασίου να μην διδάσκονται, προκαλώντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό γνώσεων στους μαθητές.
Μέχρι στιγμής καμία ξεκάθαρη και αποτελεσματική θέση για το θέμα δεν υπάρχει.
Εγώ, όπως και όλοι μας στην Δυνατή Ερμιονίδα στα θέματα που αφορούν τα παιδιά μας και όλη την νέα γενιά είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και θα είμαστε ακόμα περισσότερο διότι το μέλλον τους ανήκει. Είναι χρέος μας να παλεύουμε, για να ζήσουν σε ένα καλύτερο κόσμο, που θα εφοδιάζει τους νέους, όχι μόνο με τα απαραίτητα αλλά με κάθε καλύτερο εφόδιο για μια αξιοπρεπή πορεία στη ζωή τους.


Καλώ τον Δήμαρχο Ερμιονίδας να μας ενημερώσει δημόσια για το θέμα που με βάση την παραπάνω επιστολή ταλαιπωρεί την σχολική κοινότητα του Γυμνασίου Κρανιδίου τέσσερις μήνες τώρα.
*Ποια είναι η θέση σου Δήμαρχε έπειτα από την επιστολή που σου κοινοποιήθηκε;
*Ποιες ενέργειες έχεις κάνει ώστε το θέμα να λυθεί το συντομότερο δυνατό;
*Γιατί δεν έχεις φέρει ακόμα, εσύ και η δευτεροβάθμια επιτροπή του Δήμου, το θέμα σε δημοτικό συμβούλιο, ώστε όλοι μας να ενημερωθούμε και να πιέσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την άμεση κάλυψη των κενών θέσεων καθηγητών στο Γυμνάσιο Κρανιδίου;
Τέτοια θέματα θα πρέπει να αποτελούν βασικό μέλημα κάθε τοπικής κοινωνίας ώστε προγραμματισμένα, συντεταγμένα και δυναμικά όλοι μας να συμβάλουμε για να επιλύονται… ΧΘΕΣ !
Τα παιδιά μας είναι το μέλλον μας και εμείς το παρόν που τους ανήκει!





Γιάννης Γεωργόπουλος
Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης
Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας
¨Δυνατή Ερμιονίδα¨