Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

ΑΝΑΡΓ. ΛΕΜΠΕΣΗΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΜΠΛΟΓΚΕΡ


Απάντηση στον γνωστό μπλόγκερ και σε αυτούς που τον χρησιμοποιούν και κρύβονται πίσω από αυτόν.
Αγαπητοί συνδημότες,
παρατήρησα ότι αυτός ο διαχειριστής γνωστού μπλογκ ….ΜΕΤΑ ΧΑΚΕΡ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ…, ξεκίνησε πάλι με την ίδια τακτική, ξανά με αυτές τις πολιτικές του αναλύσεις, του γλυκού νερού.
Σήμερα λοιπόν αυτός ο μπλόγκερ, επικαλείται ότι έπιασε το αυτί του, ότι εγώ χαράσσω την στρατηγική που ακολουθεί υποψήφιος Δήμαρχος της Ερμιονίδας.
Θα απαντήσω λοιπόν έτσι απλά και κατανοητά με την πείρα που απόκτησα στην πολύχρονη θητεία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, 8 χρόνια Κοινοτικός Σύμβουλος και 16 συνεχόμενα χρόνια Δήμαρχος.
Όχι μόνο σε αυτόν τον μπλόγκερ, αλλά και σε αυτούς που τον χρησιμοποιούν και κρύβονται πίσω από αυτόν.
Ας τα ακούσουν λοιπόν.
Οι τρεις υποψήφιοι Δήμαρχοι που έχουν δηλώσει ότι θα κατέβουν στις εκλογές του Μάη, δεν έχουν θητεύσει Δήμαρχοι για να κριθούν από τους συνδημότες μας για τα πεπραγμένα τους κατά την δημαρχιακή τους πορεία.
Θα κριθούν από τους Δημότες με διαφορετικά κριτήρια από αυτόν που είναι εν ενεργεία Δήμαρχος και έχει ήδη εφαρμόσει στην πράξη την στρατηγική του και την προσφορά του στον τόπο μας.
Αυτοί οι τρεις, έχουν όμως διατελέσει Δημοτικοί Σύμβουλοι και Επικεφαλής Παρατάξεων της Αντιπολίτευσης. Μάλιστα, ένας από αυτούς, έχει θητεύσει επί σειρά ετών και στην συμπολίτευση και στην αντιπολίτευση.
Έτσι, με την εμπειρία που διαθέτουν, γνωρίζουν πολύ καλά την στρατηγική που θα χαράξουν ζητώντας την ψήφο των Δημοτών και δεν χρειάζονται συμβουλάτορες  πρώην και τέως Δημάρχους, για να τους υποδείξουν ποιά πορεία θα ακολουθήσουν.

Ανάργυρος Λεμπέσης
Δήμαρχος του τέως Δήμου Ερμιόνης