Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

ΝΕΔΥΠΕΡ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 26ης ΜΑΐΟΥ 2019

Δευτέρα  27 Μαΐου  2019

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συνδημότες μας, που πίστεψαν, στήριξαν και ψήφισαν το συνδυασμό μας, ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, στον πρώτο γύρο των Δημοτικών Εκλογών της 26ης  Μαΐου 2019.

Με την παράταξή μας  δώσαμε έναν έντιμο και αξιόλογο αγώνα με στόχο την αλλαγή στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Δήμου Ερμιονίδας, στον οποίο έχουν συσσωρευτεί μεγάλα και έντονα προβλήματα που για την επίλυσή τους χρειάζεται συντονισμός, προγραμματισμός και βούληση για σκληρή δουλειά.



Όπως  τονίσαμε σε όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, η περιοχή μας  έχει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που μπορούν να   αναδείξουν τον Δήμο μας, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο, σε κύριο συντελεστή για την ανάπτυξη του τόπου δίνοντας ταυτόχρονα νέο όραμα σε όλους τους κατοίκους  της περιοχής.

Το αποτέλεσμα  βεβαίως των εκλογών δεν είναι αντάξιο των προσδοκιών μας, όμως εμείς δεσμευόμαστε ότι την επόμενη τετραετία, μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα είμαστε παρόντες για να προασπίσουμε και να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα του Δήμου Ερμιονίδας και των δημοτών του, κάνοντας πράξη τις κατευθυντήριες αρχές και τις προτεραιότητες για τις οποίες δώσαμε και θα εξακολουθήσουμε να δίνουμε τη μάχη και την επόμενη μέρα.

Κλείνοντας, ευχαριστούμε για την αφοσίωση, το σθένος  και την επιμονή τους, όλες και όλους τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της ΝΕΔΥΠΕΡ, καθώς και όλους όσους βοήθησαν  ώστε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της μάχης των εκλογών.

ΝΕΑ  ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ  ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ