Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

"Δείπνο Ηλιθίων" στον Πολυχώρο Artiki

Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας και ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού "Ο Καββαδίας" σας προσκαλούν στον Πολυχώρο Artiki Μαράϊκε Ηλιού Ντε Κόνινγκ την Κυριακή 19 Μαΐου και ώρα 9 το βράδυ για να παρακολουθήσετε την σπαρταριστή κωμωδία "Δείπνο Ηλιθίων" του Φρανσίς Βεμπέρ που παρουσιάζει η Θεατρική του Ομάδα.
Όλα διαδραματίζονται σε ένα αστικό σαλόνι ενός μεγαλοεκδότη του Παρισιού, που συνηθίζει εδώ και χρόνια να προσκαλεί σε δείπνο, ηλίθιους κατ' αυτόν, για να διασκεδάσει μαζί με τους φίλους του, εξευτελίζοντας έτσι αθώους και διαφορετικούς ανθρώπους.

Αυτή τη φορά, ο Πιέρ Μπροσάν ο μεγαλοεκδότης, έχει προσκαλέσει σε δείπνο τον Φρανσουά Πινιόν, έναν εφοριακό και μανιώδη κατασκευαστή μακετών. Μία πρόσκληση που θα του αλλάξει ριζικά τη μεγάλη και απρόσβλητη ζωή του. Ο Πινιόν, χωρίς να το θέλει, με την χειμαρρώδη ενέργεια και την αφέλειά του, εκδικήθηκε για κάθε διασυρμό που υπέστησαν όλοι οι "ηλίθιοι" που πέρασαν από αυτό το δείπνο.
Μια σπαρταριστή κωμωδία που βασίζεται στις γκάφες του καλεσμένου για το αποψινό δείπνο και στην οποία κυριαρχεί η ανατροπή και το ερώτημα, ποιος είναι τελικά ο ηλίθιος ;
Γενική εισοδος(με κουπόνι ενίσχυσης): 5€
Κρατήσεις θέσεων: 6986982224
ΔΙΑΝΟΜΗ ΡΟΛΩN:
ΤΑΣΟΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΠΙΝΙΟΝ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΡΡΗΣ ΠΙΕΡ ΜΠΡΟΣΑΝ
ΜΑΡΙΑ ΛΕΒΕΝΤΕΛΗ ΚΡΙΣΤΙΝ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΚΡΕΤΣΗΣ ΑΡΣΑΜΠΩ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΒΕΝΤΕΛΗΣ ΛΕΜΠΛΑΝ
ΙΩΑΝΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΛΕΝ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΠΟΛΙΑΣ ΣΕΒΑΛ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΚΡΕΤΣΗΣ
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΚΑΙΤΗ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΗΧΟΣ - ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΙΩΝ ΞΥΠΟΛΙΑΣ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΚΗΝΙΚΩΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΓΚΛΑΡΗΣ