Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Δυνατή Ερμιονίδα: ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟ ΨΕΜΑ, ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ



Απέμειναν μόλις δύο ημέρες πριν τη μεγάλη στιγμή που η Ερμιονίδα θα ψηφίσει ξανά και θα αλλάξει σελίδα αφήνοντας πίσω της τη μαύρη πενταετία 2014 – 2019.
Ήδη από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου η εκλογική μάχη σταδιακά κορυφώθηκε.
Τις τελευταίες ημέρες και κυρίως μετά τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών, τόσο πολιτικά παπαγαλάκια, όσο και αυτοαποκαλούμενοι δημοσιογράφοι, εκκίνησαν να εξαργυρώνουν τις πολιτικές τους επιταγές.
Εκκίνησαν ένα μηχανισμό λάσπης, αδυνατώντας να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία, τουλάχιστον στον πρώτο γύρο, που έδωσε στη Δυνατή Ερμιονίδα, σαφές και ξεκάθαρο προβάδισμα με ποσοστό 39% και τους αποδοκίμασε πανηγυρικά. 
Οι ευφάνταστες διαδόσεις τους αντιμετωπίστηκαν αρχικά από τα μέλη της παράταξής μας με ψυχραιμία αλλά και χιούμορ, μη αντιδρώντας στη λάσπη και τις συκοφαντίες αφού ο κυρίαρχος λαός έχει και μνήμη και κρίση. Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες το πρόβλημα διογκώθηκε αισθητά ξεπερνώντας κατά πολύ τα ανεκτά όρια, καθώς και αυτά της πολιτικής αντιπαράθεσης, οδηγώντας σε προσωπικές επιθέσεις κατά του ιδίου του Γιάννη Γεωργόπουλου και των υποψηφίων συμβούλων του, συκοφαντώντας, ψευδολογώντας, υβρίζοντας και υποτιμώντας αυτούς, τόσο προφορικά, όσο και διαδικτυακά.
Η Δυνατή Ερμιονίδα, έχει επικεφαλής το Γιάννη Γεωργόπουλο και συνοδοιπόρους όλους τους δημότες. Ο Γιάννης Γεωργόπουλος μπορεί να διοικήσει το Δήμο, εφόσον οι δημότες του δώσουν την εντολή την προσεχή Κυριακή, χωρίς να έχει ανάγκη από δεκανίκια και συμφέροντα, χωρίς εξαρτήσεις προσωπικές, οικονομικές ή πολιτικές, χωρίς να δέχεται εντολές από κανένα πέρα από τους ίδιους τους δημότες και χωρίς να εξαρτά την προσωπικότητά του και τη διοίκηση του Δήμου από κανένα. Αυτό οι πολίτες το γνωρίζουν καλά αφού ξέρουν ποιος είναι ο Γιάννης Γεωργόπουλος.
Οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι και οι αυτοαποκαλούμενοι δημοσιογράφοι, αλλά και πληθώρα από πολιτικά παπαγαλάκια, ενεργώντας σε εντεταλμένη αποστολή, εξαργυρώνουν τις πολιτικές τους επιταγές δημοσιεύοντας τελευταία, δυσφημιστικά και αναληθή σχόλια στο διαδίκτυο, διασπείροντας ψευδείς ειδήσεις από μέσα μαζικής ενημέρωσης, πιστεύοντας έτσι ότι θα μεταπείσουν τον κόσμο και θα σώσουν αυτά που πλέον δεν σώζονται. Είναι πολύ αργά κύριοι. Αποτύχατε. Ο κόσμος σας κατάλαβε και σας ξέρει πια.
Οφείλουμε να κάνουμε σε αυτούς γνωστό ότι εμείς πορευόμαστε με γνώμονα το συμφέρον του δήμου και των δημοτών και οι αρχές της αξιοκρατίας και της διαφάνειας θα ξεχωρίζουν στη διοίκηση του δήμου από την 1η Σεπτεμβρίου.
Αυτοί που διαδίδουν έγγραφα ή προφορικά, αυτά τα ψεύδη και τις συκοφαντίες, ας κοιτάξουν στον καθρέφτη τους για να δουν ποιοι ενήργησαν και ενεργούν ως το τέλος ως μαριονέτες, ποιων «επιφανών» συμπολιτών μας και τι συμφέροντα εξυπηρετούν. Για όλους αυτούς τους ψεύτες και τους συκοφάντες του διαδικτύου δε, οι οποίοι υπονομεύουν και υποτιμούν τους δημότες και τον επικεφαλής της παράταξής μας, έχει ήδη δρομολογηθεί η οδός της δικαιοσύνης όπου και άμεσα πρόκειται να λογοδοτήσουν.
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Κλείσατε τον κύκλο σας άπαντες. Δεν θα ρισκάρουμε να σας ανεχτούμε ξανά, ούτε εσάς, ούτε τους «υπαλλήλους» σας.
Την Κυριακή ψηφίζουμε αλλαγή.
Την Κυριακή ψηφίζουμε Γιάννη Γεωργόπουλο.

Γραφείο Τύπου
Δυνατής Ερμιονίδας