Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

ΔΗ. ΣΥ. ΕΡ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΦΥΡΗΣ " ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ Ο Δημαγωγός & Χειραγωγός της ΨΗΦΟΥ των Δημοτών!"

ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ Ο Δημαγωγός & Χειραγωγός της ΨΗΦΟΥ των Δημοτών!
   Ο επικεφαλής της παράταξης “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ” ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ με την απαράδεκτη και προκλητική, χθεσινή του δήλωση στο διαδίκτυο με τίτλο “Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ” προσπαθεί ευθέως εκ των προτέρων να ρυθμίσει το εκλογικό αποτέλεσμα της 2ας Ιουνίου 2019 για ΔΗΜΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, καταλύοντας έτσι το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης των Δημοτών της Ερμιονίδας. 

   Συγκεκριμένα αναφέρει ότι: ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ όλοι οι Δημότες να λάβουν σοβαρά υπόψη το αποτέλεσμα του 1ου γύρου των δημοτικών εκλογών και την βούληση των δημοτών, που σε κάθε παράταξη έδωσε ένα συγκεκριμένο ποσοστό και κατέταξε τις παρατάξεις με μια συγκεκριμένη εκλογική δύναμη, με συγκεκριμένο αριθμό ψήφων και συγκεκριμένο αριθμό δημοτικών συμβούλων. Άρα πρέπει να σεβόμαστε την ετυμηγορία των δημοτών και τις πλειοψηφίες που αυτή δίνει. 

   Είναι προφανές στην παραπάνω τοποθέτησή του, το μέγεθος της πολιτικής σκευωρίας που ο ίδιος έχει στήσει, κατά του συνδυασμού μας, με μοναδικό στόχο να αποτελέσει το δεκανίκι του κ. Γεωργόπουλου, ώστε από κοινού να αναλάβουν τη διακυβέρνυση του Δήμου Ερμιονίδας. 

   Προκαλεί τους υγεία σκεπτόμενους δημότες, υποτιμά την νοημοσύνη τους, καταλύει κάθε έννοια Δημοκρατικής έκφρασης των πολιτών, δύο ημέρες πριν τις εκλογές όταν λέει ότι ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ! 

   Όλοι οι Δημότες να λάβουν σοβαρά υπόψη το αποτέλεσμα του 1ου γύρου των δημοτικών εκλογών. Ποιος σας έχει δώσει το δικαίωμα κ. Λάμπρου να ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ την ψήφο των δημοτών; 

   Τι νομίζετε κ. Λάμπρου ότι είναι οι δημότες; Πρόβατα για να τους πηγαίνετε εσείς και τα άτομα του παρασκηνίου σας όπου θέλετε; 

   Αποκαλύψατε έστω και τώρα, αφού υφαρπάξατε την ψήφο των ψηφοφόρων σας, τους ιδιοτελείς σας σκοπούς και τις συμφωνίες που έχετε ήδη κάνει για στήριξη στην Παράταξη του κ. Γεωργόπουλου. Ήδη στο διαδίκτυο πολλοί από τους ψηφοφόρους σας, σας χλευάζουν για τη στάση σας αυτή και μάλιστα κάποιοι λένε ειρωνικά προς εσάς: “ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΑΦΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΤΑΣΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ;” 
   
   Αγαπητοί μου Δημότες, στις εκλογές την ερχόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου η συμμετοχή σας πρέπει να είναι μαζική, να ασκήσετε ελεύθερα το δικαίωμα του “εκλέγειν κι εκλέγεσθαι” ώστε με τη ψήφο σας, να κλείσετε οριστικά την πόρτα του Δήμου σε διεκδικητές που σας απαξιώνουν και προσπαθούν να πάρουν την ψήφο σας με το έτσι θέλω.

   Η αποψινή μου ομιλία στην πάνω Πλατεία Κρανιδίου στις 20:30 αποτελεί μια ευκαιρία να δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ένα ισχυρό μήνυμα ΝΙΚΗΣ σε όσους μας θεωρούν τελειωμένους και κατώτερους αλλά και σε όσους θέλουν να καταστήσουν την Ερμιονίδα ουραγό των εξελίξεων. 

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΛΟΥΣ!

Δημήτρης Σφυρής

Δήμαρχος Ερμιονίδας