Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Τάσος Λάμπρου : Ευχαριστήρια Επιστολή


Ευχαριστήρια Επιστολή

28/5/2019

Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το 25% του εκλογικού σώματος του Δήμου Ερμιονίδας που μας στήριξε με την ψήφο του, αύξησε κατά 5 ποσοστιαίες μονάδες την εκλογική μας επιρροή και μας έδωσε την δυνατότητα να έχουμε 7 νεοεκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας.
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε το σύνολο του εκλογικού σώματος που άκουσε τις προγραμματικές μας θέσεις και αποδέχτηκε ότι είχαμε αντικειμενικά ένα πολύ καλό και ποιοτικό ψηφοδέλτιο.
Δίνουμε σε όλους την υπόσχεση ότι θα ανταποκριθούμε στο διπλό θεσμικό μας ρόλο, που σχετίζεται με τη στήριξη, τόσο σε επίπεδο Δημοτικού Συμβουλίου όσο και σε επίπεδο διοίκησης του Δήμου, που πρέπει να δώσουμε στη νέα Δημοτική Αρχή που θα προκύψει μετά τον 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών, καθώς επίσης και με τον θεσμικό ρόλο του ελέγχου στα πλαίσια των καθηκόντων μας, εφόσον δεν υπάρχει η απόλυτη πλειοψηφία από καμία παράταξη στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο που προέκυψε από τον 1ο γύρο των δημοτικών εκλογών.
Η δημοτική μας παράταξη Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας, πραγματοποίησε έναν καθαρό και έντιμο πολιτικό αγώνα, χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις και χωρίς να υπηρετεί κανένα οικονομικό συμφέρον.
Είμαστε αδιαπραγμάτευτοι με τις βασικές αρχές της παράταξής μας, δηλαδή την αρχή της διαφάνειας, της λογοδοσίας, της συλλογικής διακυβέρνησης και την αρχή της υπηρεσίας της καθημερινότητας του Δημότη και δεσμευόμαστε απέναντί σας ότι αυτές θα υπηρετήσουμε στη νέα δημοτική περίοδο.
Πετύχαμε τον στόχο της αύξησης της εκλογικής επιρροής, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να κερδίσουμε την πλειοψηφία των δημοτών, με στόχο ένα νέο ύφος και ήθος δημοτικής διακυβέρνησης.

Για την Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας
Ο Επικεφαλής
Τάσος Λάμπρου