Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Εντυπωσιακή συγκέντρωση της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ στους Φούρνους

Εντυπωσιακή συγκέντρωση της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ στους Φούρνους
Το μήνυμα της νίκης στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, έστειλαν οι κάτοικοι των Φούρνων, που με το βροντερό τους παρόν την Παρασκευή 17 Μαΐου, έδειξαν την στήριξη τους και την εμπιστοσύνη τους στον αυριανό Δήμαρχο Ερμιονίδας Τάσο Λάμπρου και στους άξιους συνεργάτες του που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ.
Στην ομιλία του ο Τάσος Λάμπρου, τόνισε την ανάγκη, για έναν Δήμο ανοιχτό και ανέφερε τις καινοτόμες προτάσεις που εμπεριέχονται στο πρόγραμμα της Παράταξης. 
Δεσμεύτηκε για εναν Δήμο ανοιχτό, για συνεργασία με όλες τις Κοινότητες και αξιοποίηση όλων των Δημοτών με αποκλειστικό γνώμονα την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας. 
Συγκεκριμένα για την Κοινότητα των Φούρνων, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Λάμπρου, ανέφερε τα έργα που είναι προτεραιότητα και τα οποία με την υλοποίηση τους, θα δώσουν νέα πνοή στο χωριό. 
Αναλυτικά, τόνισε :

"Πρώτο μέλημα μας, είναι η ορθολογική διαχείριση του πόσιμου νερού, έτσι ώστε να συνεχιστεί η αδιάλειπτη και καθημερινή επάρκεια του στις βρύσες όλων των κατοίκων του χωριού, όλες τις εποχές του χρόνου (χειμώνα - καλοκαίρι)". 
"Δεύτερο μέλημα μας, είναι η αποκατάσταση και η συχνή συντήρηση όλων των δημοτικών και αγροτικών δρόμων των Φούρνων". 

"Τρίτο μέλημά μας, είναι η σήμανση στα σωστά σημεία με τις κατάλληλες ταμπέλες, οι οποίες θα αναδεικνύουν την Κοινότητα των Φούρνων". 
"Τέταρτο μέλημα μας, είναι η συνέχιση των οικιστικών παρεμβάσεων, με επέκταση των σταμπωτών στο χωριό".

"Πέμπτο μέλημα μας, είναι η χρηματοδότηση από τον Δήμο Ερμιονίδας των τοπικών εκδηλώσεων και τοπικών εορτών, πάντα σε συνεννόηση με το Συμβούλιο Κοινότητας Φούρνων και τον Πολιτιστικό Όμιλο Φούρνων". 

"Έκτο μέλημα μας, είναι η συνεργασία με το Συμβούλιο Κοινότητας Φούρνων και ο σεβασμός των αποφάσεων του".

Ακολούθως, ο Τάσος Λάμπρου, παρουσίασε τους υποψήφιους Σύμβούλους, που έλκουν την καταγωγή τους απο την όμορφη κοινότητα της Ερμιονίδας.

Στη συνέχεια ο κ. Λάμπρου, ευχαρίστησε τον σκηνοθέτη και ηθοποιό, κ. Μάνο Αντωνίου για την συνεισφορά του στον πολιτισμό της Ερμιονίδας. 
Με την σειρά του ο με καταγωγή από τους Φούρνους, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ερμιονίδας με την ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ κ. Μάνος Αντωνίου, μίλησε με θερμά λόγια για την πολύχρονη και επιτυχημένη συνεργασία του με τον κ. Λάμπρου και εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων των συμπατριωτών του, δεσμεύτηκε πως με τον Τάσο Λάμπρου Δήμαρχο και την ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ Δημοτική Αρχή του τόπου, η επόμενη τετραετία, θα σηματοδότησει τον μεγάλο στόχο, η περιοχή μας, να αποκτήσει πολιτιστική ταυτότητα, που θα την καταστήσει πόλο έλξης για πλήθος επισκέπτες. 
Τέλος, η πλατεία του χωριού, γέμισε απο κόσμο, που παρακολουθήσε την κορυφαία σολίστ του ακορντεόν και συνθέτη, Ζωή Τηγανούρια και μαγεύτηκε απο το μοναδικό μουσικό ταξίδι. 
Γιατί ο πολιτισμός ενώνει και εμείς σαν ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ θα είμαστε η Δημοτική Αρχή που θα ενώσει όλους τους Δημότες, οδηγώντας τον τόπο μας ψηλότερα! 
Γραφείο Τύπου
Προοδευτικής Συμμαχίας Ερμιονίδας