Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Το Κρανίδι ψήφισε Λάμπρου - Εντυπωσιακή συγκέντρωση της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ.

Το Κρανίδι ψήφισε Λάμπρου - Εντυπωσιακή συγκέντρωση της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ.
 «Ο Τάσος που ξέρετε εδώ και 49 χρόνια, που μεγάλωσε σε αυτή την πλατεία, θα είναι ο ίδιος και ως Δήμαρχος!». 
Παλμός! Συγκίνηση! Σιγουριά για τη ΝΙΚΗ! 

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας και επικεφαλής της Προοδευτικής Συμμαχίας Ερμιονίδας, Τάσος Λάμπρου, γνώρισε μια αποθεωτική υποδοχή στο Κρανίδι, από τους συμπατριώτες του που τον χειροκρότησαν με όλη τη δύναμη της ψυχής τους και με την μαζική τους παρουσία, σε μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση, διατράνωσαν την ελπίδα τους και την θέλησή τους, να καμαρώσουν ένα δικό τους παιδί, ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ την 1η του Σεπτέμβρη! 

Οι Κρανιδιώτισσες και οι Κρανιδιώτες, γέμισαν την πάνω πλατεία Κρανιδίου , το βράδυ της Τετάρτης 22 Μαΐου και έστειλαν το μήνυμα της Μεγάλης Νίκης στις Δημοτικές Εκλογές που θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας και επικεφαλής της Προοδευτικής Συμμαχίας Ερμιονίδας, Τάσος Λάμπρου, ευχαρίστησε τους εκατοντάδες Δημότες της κατάμεστης πλατείας και με εμφανή την συγκίνησή του, ζήτησε την εμπιστοσύνη τους, ώστε ο Δήμος Ερμιονίδας και το Κρανίδι με τον ίδιο ως Δήμαρχο, να γυρίσει σελίδα και να αποκτήσει την προοπτική που αξίζει η κοινωνία μας. 
Σε ένα έντονο και συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, ο Τάσος Λάμπρου, ζήτησε από τους συμπατριώτες του να τον εμπιστευτούν και να του αναθέσουν την ευθύνη για την Διοίκηση του Δήμου:

«Ο Τάσος που ξέρετε εδώ και 49 χρόνια, που μεγάλωσε σε αυτή την πλατεία, θα είναι ο ίδιος και ως Δήμαρχος!». 
Στην διάρκεια της από καρδιάς ομιλίας του, στη γενέτειρά του, το Κρανίδι, ο Τάσος Λάμπρου, κατέθεσε τις προτάσεις της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ. που περιλαμβάνονται στο ρεαλιστικό πρόγραμμα της Παράταξης μας.

Έκανε λόγο για συναίνεση, συνεργασία και ομαδική δουλειά, που είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για την παραγωγή έργου , που θα ωθήσει την Ερμιονίδα αλλά και κάθε Κοινότητα του Δήμου μας, σε μια νέα εποχή, στην οποία πρόθεση του κ. Λάμπρου και των άξιων συνεργατών που συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ. είναι να δημιουργήσουμε ένα Δήμο πρότυπο για τις επόμενες γενιές! 
Αναλυτικά για τα έργα τα οποία προγραμματίζουμε στο Κρανίδι ο κ. Λάμπρου ανέφερε:

“Δεσμευόμαστε όταν με την ψήφο σας αναλάβουμε την διοίκηση του Δήμου Ερμιονίδας, να κάνουμε πράξη τα παρακάτω έργα, τα οποία έμειναν στις προεκλογικές εξαγγελίες και στα προγράμματα της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής.

Εκτός από την καθημερινότητα, την καθαριότητα και τον επαρκή δημοτικό φωτισμό:

Μέλημά μας, είναι η αποκατάσταση και η συχνή συντήρηση όλων των δημοτικών και αγροτικών δρόμων του Κρανιδίου. 
Μέλημά μας, είναι η επίλυση του κυκλοφοριακού προβλήματος του Κρανιδίου, με ανάθεση κυκλοφοριακής μελέτης σε συγκοινωνιολόγο.

Μέλημά μας, είναι η κατεδάφιση όλων των ετοιμόρροπων, μισογκρεμισμένων και επικίνδυνων κτιρίων μέσα στο Κρανίδι.

Μέλημά μας είναι η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης του Κρανιδίου.

Μέλημά μας, είναι η παροχή πόσιμου νερού στις βρύσες των κατοίκων του Κρανιδίου, μέσω της αφαλάτωσης θαλασσινού νερού.

Μέλημά μας, είναι η άμεση έναρξη εργασιών για την κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου στο Κρανίδι, σύμφωνα με τη δωρεά του αειμνήστου Κωνσταντίνου Δημότση ή Έλληνα. 
Μέλημά μας, είναι η ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου του Κρανιδίου και της μονάδας προεπεξεργασίας βοθρολυμάτων.

Μέλημά μας, είναι η ολοκλήρωση της αναθεώρησης του πολεοδομικού σχεδίου του Κρανιδίου.

Μέλημά μας, είναι η χρηματοδότηση από τον Δήμο Ερμιονίδας των τοπικών εκδηλώσεων και τοπικών εορτών, πάντα σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο και όλους τους τοπικούς φορείς.

Μέλημά μας, είναι η πλήρης συνεργασία με το Συμβούλιο Κοινότητας Κρανιδίου, ο σεβασμός και η υλοποίηση των αποφάσεών του.” 
Στη συνέχεια μέσα και κάτω από τις επευφημίες του κόσμου, ο Τάσος Λάμπρου, παρουσίασε τους υποψήφιους Δημοτικούς Σύμβουλους, της ευρύτερης περιφέρειας του Κρανιδίου.

Φίλες και φίλοι, σας καλούμε, να δώσουμε από κοινού , τον όμορφο αυτό αγώνα, με στόχο την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας! 
Σας ζητάμε να μας εμπιστευτείτε!

Στις 26 Μαΐου, να μας δώσετε την μέγιστη δυνατή πλειοψηφία, ώστε να κάνουμε το όραμα μας πράξη και να αλλάξουμε σελίδα για τον τόπο!


Γραφείο Τύπου
Προοδευτικής Συμμαχίας Ερμιονίδας