Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ :ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Μάη Ψηφίζουμε τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο Ερμιονίδος και στην Περιφέρεια!

Δήμου Ερμιονίδος
υπ. δήμαρχος : ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Μάη
  • Ψηφίζουμε τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο Ερμιονίδος και στην Περιφέρεια!
  • Στηρίζουμε - δυναμώνουμε το ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές, παντού!

Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε τη «Λαϊκή Συσπείρωση» γιατί θέλουμε να κάνουμε τη διαφορά!
Επειδή θέλουμε να αντιπαρατεθούμε σε αυτούς που μας έφεραν εδώ: Ευρωπαϊκή ένωση, κυβερνήσεις, Περιφερειακή και δημοτική αρχή!
Επειδή θέλουμε να ανατρέψουμε αυτά που μας επιβάλλουν!
Γιατί οι δυνάμεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είναι αυτές που διεκδικούν λύσεις στα μικρότερα και μεγαλύτερα προβλήματα!
Διαφέρουμε γιατί βάζουμε στο κέντρο της προσοχής μας τα προβλήματα και τις ανάγκες των πολλών!
Διεκδικούμε το ρόλο της λαϊκής αντιπολίτευσης στο δήμο Ερμιονίδας.
Αντιστεκόμαστε σε όλα τα μέτρα που έρχονται σε αντίθεση με τα συμφέροντα των εργαζομένων και σε κάθε αντιδραστικό νομοθετικό πλαίσιο της κυβέρνησης ή της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Βάζουμε σε προτεραιότητα την επίλυση των προβλημάτων των εργαζομένων.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:
  • Χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό και όχι αύξηση των δημοτικών τελών αλλά την παραπέρα μείωσή τους.
  • Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων εργαζομένων στο δήμο. Ο δήμος να στρέψει την προσοχή του, στους εργαζόμενους, ανέργους, τη νεολαία, τους ΑΜΕΑ και σ’αυτούς που έχουν ανάγκη.
  • Να αναβαθμιστεί το κέντρο υγείας Κρανιδίου και παράλληλα τα δυο νοσοκομεία σε Άργος και Ναύπλιο, σε προσωπικό και υποδομές. Δημόσιες και δωρεάν δομές υγείας για την κάλυψη των αναγκών όλων των κατοίκων. Κέντρο υγείας επαρκώς στελεχωμένο και εξοπλισμένο καθώς και περιφερειακά ιατρεία για όλα τα χωριά του δήμου.
  • Απαιτούμε αξιοπρεπή σχολεία , νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς, όλα τα παιδιά σε παιδικούς σταθμούς χωρίς τροφεία.
  • Αρκετό, φθηνό και ποιοτικό νερό χωρίς καμία εμπορευματοποίηση του. Παρέμβαση στη δημιουργία παροχής φθηνού νερού για ύδρευση των χωραφιών από τον Ανάβαλλο.
  • Αναβάθμιση και ανάπτυξη της γειτονιάς με δημιουργία χώρων αναψυχής, πάρκων, παιδικών χαρών, καθώς και αθλητικών χώρων, νεολαίας και πολιτισμού, που να καλύπτουν τις ανάγκες των κατοίκων.
  • Αντισεισμικός έλεγχος σε όλα τα κτήρια μαζικής συνάθροισης με πρώτα όλα τα σχολεία, κέντρο υγείας κ.α.
  • Αντιπλημμυρική προστασία σε όλο το δήμο.
  • Αντιπυρική προστασία όλων των ευαίσθητων περιοχών μας με μέτρα πρόληψης.
  • Δημόσιο σύστημα διαχείρισης απορριμμάτων, εννοούμε για το 100% δημόσιο, όπου όλες οι υποδομές, τα εφόδια, τα πάντα θα ανήκουν στο κράτος χωρίς καμία επιβάρυνση των δημοτών, με μόνιμο προσωπικό με πλήρη δικαιώματα. Ο φορέας αυτός θα κάνει τις χωρομετρήσεις με άκρως επιστημονικά κριτήρια και θα χρησιμοποιήσει την αιχμή της σύγχρονης τεχνολογίας στις μεθόδους διαχείρισης των απορριμμάτων ελαχιστοποιώντας τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Ψήφος στη "Λαϊκή Συσπείρωση", στο ΚΚΕ, σημαίνει:
  • Καταδίκη στο ΣΥΡΙΖΑ, στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και στους γνωστούς από χρόνια υποψήφιους τους, που επιδιώκουν να αναβαπτιστούν στη λαϊκή συνείδηση, αξιοποιώντας τη μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν επιστρέφουμε στο παρελθόν, σε χρεοκοπημένες πολιτικές επιλογές που επιδιώκουν να εμφανιστούν και ως ικανότεροι διαχειριστές και την πολιτική τους ως μονόδρομο!
  • Σημαίνει καταδίκη σε ΕΕ και ΝΑΤΟ και ΗΠΑ.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» διεκδικεί το δήμο για να προγραμματίζει σύμφωνα με τις ανάγκες κι όχι τα έργα βιτρίνας και αυτά που συμφέρουν τους επενδυτές, γιατί αυτά είναι επιλέξιμα από την ΕΕ και κυβερνήσεις. Διεκδικεί το δήμο για να είναι συμπαραστάτης στα προβλήματα και τις ανάγκες των δημοτών.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ»
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.

ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΠΕΙΡΩΣΗΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.