Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Τροιζηνία: Στα 100 κορυφαία το παραδοσιακό εστιατόριο «Μπατζάβαλης Γεώργιος»

Στη λίστα με τα 100 κορυφαία εστιατόρια της χώρας συμπεριλαμβάνεται πλέον το παραδοσιακό εστιατόριο «Μπατζάβαλης Γεώργιος» που βρίσκεται στον Καρατζά Τροιζηνίας.
Επιχείρηση 3ης γενιάς με παράδοση 90 χρόνων, το εστιατόριο «Μπατζάβαλης Γεώργιος» κατάφερε να βραβευτεί μέσα από τον διαγωνισμό  Restaurant 100 Awards 2019 αποδεικνύοντας πως ακόμα και οικογενειακές επιχειρήσεις, με όπλο την ποιότητα και το μεράκι μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στα γαστρονομικά δρώμενα της χώρας.
Βραβεύσεις απέσπασαν εστιατόρια κάθε ύφους από κάθε γωνιά της χώρας όπως: το Aleria και το Varoulko Seaside, η Σελήνη στη Σαντορίνη και η Ντομάτα στη Χαλκιδική, το Χαρούπι και το Εβόρα Eatery στη Θεσσαλονίκη, το Ferryman και το Hasika στην Κρήτη, οι Καρυδιές στη Σαμοθράκη και o Μπατζάβαλης στην Αργολίδα, το Birdman και το Frater&Soror στην Αθήνα.
Οι φιλόξενοι ιδιοκτήτες, Γιώργος και Ειρήνη δηλώνουν πως το παραδοσιακό εστιατόριο στον Καρατζά Τροιζηνίας θα συνεχίσει να επιχειρεί στον κλάδο της γαστρονομίας, με όχημα την ποιότητα και τις αρετές της ελληνικής γαστρονομίας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ