Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Τάσος Λάμπρου: Συγχαρητήρια επιστολή


Συγχαρητήρια επιστολή

Τρίτη 4/6/2019

Αγαπητές Συνδημότισσες, αγαπητοί Συνδημότες,
θα θέλαμε να συγχαρούμε τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο του Δήμου Ερμιονίδας κ. Γιάννη Γεωργόπουλο και να του ευχηθούμε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στην εκτέλεση των καθηκόντων του.
Οι Δημότες του Δήμου Ερμιονίδας τον ανέδειξαν νικητή του 2ου γύρου των δημοτικών εκλογών και εξέφρασαν την βούλησή τους για αλλαγή στην διοίκηση του Δήμου.
Εμείς ως δημοτική παράταξη επαναλαμβάνουμε την δέσμευσή μας ότι θα ανταποκριθούμε στον διπλό θεσμικό μας ρόλο που επιβάλλει το πρόγραμμα Κλεισθένης, δηλαδή να στηρίξουμε την νέα Δημοτική Αρχή τόσο σε επίπεδο διοίκησης όσο και σε επίπεδο λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου και παράλληλα να ασκήσουμε τον προβλεπόμενο έλεγχο όπως αυτός επιβάλλεται από τον κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων.
Ευχόμαστε να έχουμε καλή και δημιουργική συνεργασία με τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Γεωργόπουλο, με το σύνολο των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και με τα Συμβούλια των Κοινοτήτων του Δήμου μας, με σκοπό όλοι μαζί να υπηρετήσουμε τον τόπο μας και να επιτύχουμε ένα καλύτερο αύριο για το Δήμο Ερμιονίδας.
Όλοι μαζί θα δουλέψουμε για την δικιά μας Ερμιονίδα.


Τάσος Λάμπρου
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
“Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας”