Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Παρασκευή (Βιβή) Σκούρτη: Επιστολή προς τους συμπολίτες μας διαφορετικής εθνικότητας, άλλα της ίδιας ιθαγένειας-υπηκοότητας

Απευθύνομαι σ’ εσάς, που χρόνια τώρα κατοικείτε σε τούτα τα μέρη της Αργολίδας και ιδιαίτερα της Ερμιονίδας, που αποκτήσατε την Ελληνική ιθαγένεια και επομένως έχετε το δικαίωμα της ψήφου, η ψήφος σας πρέπει να πάει υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.
            Μόνο η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σας αντιμετώπισε ως πολίτες με πλήρη δικαιώματα, από τη στιγμή που διαμένετε με νόμιμο τρόπο σε τούτη τη φιλόξενη  χώρα και βεβαίως πληρώνετε κανονικά τους φόρους σας.
            Μόνο η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ξεπάγωσε  χιλιάδες αιτήσεις απόκτησης της Ελληνικής ιθαγένειας και δόθηκε σε ανθρώπους που την επιθυμούσαν τόσο πολύ και που μετά από τόσα χρόνια διαμονής στη χώρα μας αισθάνονται Έλληνες, γιατί με τα χέρια τους δουλεύουν την Ελληνική γη, γιατί τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους μετέχουν της Ελληνικής παιδείας.

            Μόνο η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ νομοθέτησε, ώστε τα παιδιά σας που γεννιούνται στο Ελληνικό έδαφος να παίρνουν αυτόματα την Ελληνική ιθαγένεια, με μόνη προϋπόθεση τη νόμιμη διαμονή των γονιών τους.

Κι εγώ, ως εκπαιδευτικός όταν έκανα τις εγγραφές στο σχολείο διαπίστωνα ότι όλα τα αλλοδαπά παιδιά που έρχονταν να εγγραφούν είχαν τόπο γέννησης Ελληνικό.

            Ψήφο λοιπόν στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, η κυβέρνηση που έσπασε όλες τις σε βάρος διακρίσεις, που σας κατέστησε ισότιμους πολίτες τούτης της χώρας.
Παρασκευή (Βιβή) Σκούρτη
Υποψήφια βουλεύτρια στο νομό Αργολίδας
με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ