Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Δυνατή Ερμιονίδα:Ο πρώην Δήμαρχος του facebook ξαναχτύπησε!!

Ο πρώην δήμαρχος Ερμιονίδας, αυτός που αποδοκιμάστηκε από το 60% του λαού της Ερμιονίδας στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, εμφανίστηκε ξανά από το μόνο μέσο επικοινωνίας που έχει με τους δημότες, δηλαδή το facebook. Ο πρώην δήμαρχος του facebook έχει το θράσος να μας καταλογίζει τη μη ορθή εκ μέρους μας διαχείριση των απορριμμάτων αντί να μας επιβραβεύσει που επιτέλους αρχίσαμε να καθαρίζουμε το χάλι που άφησε και στον τομέα των απορριμμάτων από τη μαύρη πενταετία 2014 έως 2019 που είχε την ατυχία ο λαός της Ερμιονίδας να τον διοικήσει.

Ας θυμηθούμε λοιπόν τι έκανε ο δήμαρχος του facebook τα εννέα χρόνια που διοίκησε το Δήμο, σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων :

1) Με την επιλογή του για εγκατάσταση δεματοποιήτη στο Σταυρό Διδύμων, χρεώθηκαν οι δημότες μας πάνω από 2 εκ. ευρώ.

2) Κουκούλωσε την υπερ-χωμετερή που δημιουργήθηκε, επιβαρύνοντας το περιβάλλον και το υπέδαφος της περιοχής των Διδύμων και των Φούρνων.

3) Δημιούργησε πολλές νέες χωματερές, οι οποίες υπάρχουν μέχρι και σήμερα (παλιός δρόμος Λουκαϊτίου – Κρανιδίου, παλιό νταμάρι Αυλώνας, Κοκκινάρι, κτήμα δωρεάς Φωστίνη κ.α.) 

ΠΑΛΙΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΑΥΛΩΝΑΣ





ΚΤΗΜΑ ΦΩΣΤΙΝΗ

ΔΡΟΜΟΣ ΛΟΥΚΑΪΤΙΟΥ

ΚΤΗΜΑ ΙΔΙΩΤΗ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΑΡΙ


4) Παραλάβαμε, ΕΝΑ μόνο απορριμματοφόρο σε λειτουργία αφού τα υπόλοιπα συμπτωματικά «χάλασαν».

Επίσης προκαλούμε τον πρώην Δήμαρχο του facebook, να μας απαντήσει εάν αντιδήμαρχοι του χρησιμοποιούσαν τα δημοτικά οχήματα ως αυτοκίνητα για τις προσωπικές - επαγγελματικές τους εργασίες ή χόμπι.... 




Για την συγκεκριμένη φωτογραφία είχαμε εκδώσει παλαιότερο δελτίο τύπου, χωρίς να πάρουμε ποτέ απάντηση. 


Καλό θα είναι, ο πρώην δήμαρχος του facebook, να σταματήσει επιτέλους τη μανία που έχει με τους υπαλλήλους του δήμου και να σεβαστεί τον αγώνα που αυτοί πρώτοι δίνουν για να καθαρίσει η βρωμιά που άφησε πίσω του. Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας θα σταθεί μπροστάρης προστατεύοντας τους εργαζόμενους του δήμου.

Επίσης ο πρώην Δήμαρχος του facebook καλό θα είναι να παύσει να συκοφαντεί και να λασπολογεί κατά του Δημάρχου Ερμιονίδας, να σεβαστεί το θεσμικό του ρόλο και να αναλογιστεί τι σημαίνει το ηχηρό χαστούκι που του έδωσαν οι δημότες.

Όσον αφορά τα καπάκια, όπου ο πρώην Δήμαρχος του facebook έδειξε για άλλη μια φορά την αναλγησία και την αδιαφορία του στις ευπαθείς ομάδες, οφείλουμε να αναφέρουμε δημόσια, ότι σήμερα, μετά από χρόνια που παρέμεναν πεταμένα, επιτέλους παραδόθηκαν και άμεσα θα παραλάβουμε το αναπηρικό αμαξίδιο. Εσείς και οι όμοιοί σας, μην εκτίθεστε άλλο πρώην δήμαρχε του facebook.

Τέλος, όπως υποσχεθήκαμε και προεκλογικά, έχει ήδη υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου, μηνυτήρια αναφορά για την κατάσταση που βρήκαμε στον χώρο των αποθηκών, στα μηχανοκίνητα εργαλεία και το λοιπό υλικό του Δήμου στις 2 Σεπτεμβρίου 2019. Επίσης ολοκληρώθηκε η τεχνική έκθεση για την κατάσταση των βιολογικών Κρανιδίου και Ερμιόνης, που είναι τραγική και το πόρισμα με τις κακουργηματικής φύσεως παραλείψεις και ζημίες θα κοινοποιηθεί στον κ. Εισαγγελέα. Τέλος έχει αρχίσει και σύντομα θα ολοκληρωθεί η έρευνα των ορκωτών ελεγκτών, όπου ανάλογα με το αποτέλεσμα, θα κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.

Η εποχή της ασυλίας σας τελείωσε κύριε Σφυρή. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι, όσα και να κάνετε, όσα ψέματα και να πείτε στους δημότες δεν πρόκειται να ανακόψετε το έργο της Δημοτικής Αρχής και την πρόοδο του Δήμου μας.

Σας ευχόμαστε καλή τύχη. 

Γραφείο Τύπου 
Δυνατής Ερμιονίδας