Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Ποδηλατικός Γύρος Ερμιονίδας

Μόλις πήραμε το  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ απο τον Δήμο Κρανιδίου

Ο Δήμος Κρανιδίου στα πλαίσια του Πρόγραμμα του Μαζικού Αθλητισμού διοργανώνει τον 2ο Ποδηλατικό Γύρο Ερμιονίδας την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009.

Η εκκίνηση θα γίνει στη Κάτω Πλατεία Κρανιδίου στις 9:30 π.μ.

Καλούμε όλους τους πολίτες ανεξαρτήτου ηλικίας να πάρουν τα ποδήλατα τους και να έρθουν να χαρούμε όλοι μαζί την διαδρομή.

Θα υπάρξουν 2 διαδρομές η μία θα ξεκινήσει από το Κρανίδι και θα τερματίσει στην Κοιλάδα, για συμμετοχή κυρίως μικρών παιδιών και η άλλη διαδρομή Κρανίδι – Ερμιόνη – Πετροθάλασσα - Τζέμι και θα τερματίσει στο Πορτοχέλι.

Για του 4 νικητές θα υπάρχουν 4 ποδήλατα και διπλώματα για όλους τους συμμετέχοντες. Θα υπάρχει πλήρη ασφάλεια για τους δρομείς, η διαδρομή θα καλυφθεί από την τροχαία από εξειδικευμένους ποδηλάτες, νοσηλευτές, γιατρούς και ασθενοφόρο.

Η περσινή διοργάνωση η οποία στέφτηκε με επιτυχία πιστεύουμε ότι ήταν η αφετηρία και το κίνητρο για μεγαλύτερη μαζική συμμετοχή στον φετινό ποδηλατικό γύρο.

Ο στόχος είναι οι συμμετέχοντες να προβάλουν με το δικό τους τρόπο το ποδήλατο ως μέσο μεταφοράς στέλνοντας μήνυμα ενάντια στην ατμοσφαιρική ρύπανση καθώς επίσης και στην στροφή προς τον αθλητισμό όλων των πολιτών.

Οι συμμετοχή ανεξαρτήτου εθνικότητας ηλικίας και αρτιμέλειας στο Μαζικό αθλητισμό πέρα από την σωματική και Πνευματική Άθληση συμβάλει στη προώθηση της Αθλητικής Ιδέας και της αναλλοίωτες αξίες του Ολυμπισμού.