Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Ολοκληρωμένα κέντρα ανταποδοτικής ανακύκλωσης στα σχολεία


  Η σειρά απορρυπαντικών και καθαριστικών Planet, σεβόμενη το περιβάλλον, σε συνεργασία με την ΤΕΧΑΝ Περιβαλλοντική Διαχείριση, συνεχίζει το χορηγικό της πρόγραμμα με την τοποθέτηση Ολοκληρωμένων Κέντρων Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης σε σχολεία της Αθήνας και του Πειραιά, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ημερησία».

  Στο πρόγραμμα εντάχθηκαν το 13o Δημοτικό σχολείο Παγκρατίου, τα 9ο, 11ο και 31ο Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Πειραιά και τα 41ο & 42ο Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Αθηναίων στο σχολικό συγκρότημα στο Γκύζη.
   Οι μαθητές και το διδακτικό προσωπικό θα έχουν έτσι την ευκαιρία να ανακυκλώνουν καθημερινά στο χώρο του σχολείου τους γυάλινες και αλουμινένιες συσκευασίες.
   Εδώ και ένα χρόνο λειτουργούν οκτώ ακόμα Ολοκληρωμένα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης υπό την χορηγία των προϊόντων planet σε διάφορα σημεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και σε επιλεγμένες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο ευρύτερο κοινό, να συμβάλλει ενεργά στη μείωση των απορριμμάτων, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και τη βιωσιμότητα του πλανήτη σε μακροπρόθεσμη βάση.
  Η κ. Μαρία Κατσαμπούρη υπεύθυνη Marketing της εταιρείας ROLCO, δήλωσε ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία να γνωρίσουν οι μαθητές τα οφέλη της ανταποδοτικής ανακύκλωσης και τις αξίες της στο καθημερινό τους πρόγραμμα.
  Οι χορηγικές ενέργειες γίνονται στο πλαίσιο της διάδοσης της γενικότερης φιλοσοφίας της εταιρείας ROLCO, για προστασία του περιβάλλοντος υιοθετώντας καθημερινές συνήθειες που σέβονται και δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον.