Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Σήμερα έχουμε ένα σημαντικό Δημοτικό Συμβούλιο στις 5.00

Έχει δημιουργηθεί και καλώς μια ανταλλαγή απόψεων μέσα από την σελίδα που δημιουργήθηκε στο facebook με τίτλο «Η διοξίνη είναι ακόμα εδώ... ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΟΧΗ»
Υπάρχουν γνώμες, κατηγορώ, απαντήσεις, σχόλια..
Όλα καλώς και για καλό γίνονται.
Ας κουβεντιάσουμε επιτέλους έστω και έτσι ηλεκτρονικά, όμως όταν πρόκειται να κατηγορήσουμε νέους και είναι εύκολο να το κάνει κανείς, πρέπει πρώτα να αναλογισθούμε εμείς οι μεγαλύτεροι τις ευθύνες μας και ποιόν καλύτερο δρόμο τους δείξαμε, αν θεωρήσουμε ότι είναι ο δικός τους λάθος.
Ποιόν καλύτερο δρόμο τους ετοιμάσαμε να περπατήσουν..
¨Η νεολαία, που το καλοκαίρι καθημερινά ξενυχτά μέχρι της 8 το πρωί πίνοντας και χορεύοντας;¨ γράφει η φίλη της σελίδας..
Ποιοι όμως ως νέοι δεν έχουμε κάνει το ίδιο;
Δεν είναι μέσα στην κραιπάλη και στο ποτό οι νέοι, υπάρχει μια δόση υπερβολής, όραμα δεν έχουν ίσως, και σ αυτό έχουμε την ευθύνη μας όλοι. Φωτιά σε μάς ίσως..
  Είναι θέμα για μια μεγάλη κουβέντα , όλο αυτό και μακάρι να συνεχισθεί..
  Σήμερα έχουμε ένα σημαντικό Δημοτικό Συμβούλιο στις 5,30 και πρέπει να είμαστε όλοι εκεί και περισσότερο οι νέοι γιατί οι αποφάσεις που θα παρθούν όπως και σε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια το μέλλον τους αφορά.
  Να διασφαλίσουμε όλοι μας ότι θα γίνει χωρίς φωνές και χωρίς να εξελιχθεί σε αρένα όπως ξαναγράψαμε γιατί τις περισσότερες φορές, αυτό επιδιώκεται για ευνόητους λόγους…
  Πρέπει να παρθούν αποφάσεις σήμερα, ήρεμα και συναινετικά γιατί όλοι θέλουμε το καλύτερο για τον τόπο, ας βρούμε μόνο τον τρόπο.