Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Αντώνης Πάλλης ( θα επανέλθω..)

Ερμιόνη 20-04-2010

Σαν υπεύθυνος του βιολογικού καθαρισμού της Ερμιόνης, πήρα την πρωτοβουλία να ενημερώσω όλους τους συμπατριώτες μου αλλά και όσους κατοικούν την Ερμιόνη, σχετικά με τις εξελίξεις του έργου.
Στο βόρειο τμήμα της παραλίας της Ερμιόνης, όπως όλοι έχετε δει, έχουν ξεκινήσει έργα σύνδεσης των αγωγών με το αποχετευτικό δίκτυο του βιολογικού καθαρισμού.
Γνωρίζοντας το μηχανικό που έχει αναλάβει το έργο αλλά και την πείρα που διαθέτουν μαζί με τα συνεργεία που εκτελούν τις εργασίες, σας διαβεβαιώνω ότι πολύ σύντομα, όλοι οι ασύνδετοι μέχρι σήμερα αγωγοί, θα έχουν συνδεθεί στο κεντρικό δίκτυο του βιολογικού σταθμού. ( Θα επανέλθω για το κιούπι.. )
Παράλληλα θα ήθελα να ευχαριστήσω, όλους αυτούς, συμπατριώτες και μη, που με δική τους πρωτοβουλία αποφάσισαν να συνδέσουν τα σπίτια τους στο εν λειτουργία δίκτυο αποχέτευσης. Άνθρωποι, που στα παιδικά τους, πρόλαβαν να δουν και θυμούνται ακόμα τα καταγάλανα νερά της Ερμιόνης. Άνθρωποι που νοσταλγούν μια καλοκαιρινή βουτιά στα νερά της Ερμιόνης, όπως και τότε. Τότε που σαν παιδιά, πηδούσαμε από τα «βάζα» που είχε στο καρνάγιο του στα Μαντράκια, τα δικά μας Μαντράκια, ο κυρ Τάσος ο
Κοκονάκης.
Ένας από αυτούς τους συγχωριανούς μας που πήρε την πρωτοβουλία και του αξίζει ένα μπράβο, ο Βασίλης ο Κανέλλης, είπε σε κάποια στιγμή: «Ήρθε η ώρα να ξεφουντώσουμε κανένα βαρέλι στη θάλασσα, όπως έκανε ο Μαστρο-Θόδωρος». Μια έκφραση, που ίσως κάνει μερικούς να θυμηθούν και να νοσταλγήσουν, αλλά παράλληλα να δουν και να κατανοήσουν πως σύντομα τα νερά μας θα είναι καθαρά και καταγάλανα όπως πολλά χρόνια πριν.
Ας τον μιμηθούν λοιπόν και κάποιοι άλλοι που κρύβονται πίσω από φτηνές δικαιολογίες και κατηγορίες περί ευθύνης Δημάρχου και δημοτικού σύμβουλου υπεύθυνου του Βιολογικού καθαρισμού.
Τέλος, μιας και έχουμε την τιμή να επιβλέπει το έργο μας ο τεχνικός διευθυντής του βιολογικού σταθμού της Νήσου Βελοπούλας, η επιτυχία μας μπορεί αν θεωρείται δεδομένη!!!!
Ο υπεύθυνος Δ.Σ για τον Βιολογικό
Αντώνης Πάλλης