Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Συνεδριάζει σήμερα το Δ.Σ. του Δήμου Ερμιονίδας, στις 19.30

Στην αίθουσα του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου στις 19.30.  Μπορείτε να συνδεθείτε και από τη δική μας ιστοσελίδα (αριστερά)
Η γνωστοποίηση του κου Καμιζή για τη ζωντανή μετάδοση

Γνωρίζουμε προς τους δημότες μας που ενδιαφέρονται και παρακολουθούν ζωντανά την μετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου μας, στο Live Ερμιονίδα WebTV, ότι αυτό καθίσταται δυνατόν χάρη στην εθελοντική τεχνική υποστήριξη των εθελοντών της ομάδας "Υποστήριξης ηλεκτρονικής επικοινωνίας και ενημέρωσης" των κυριών Δήμητρη Πάλλη, Βασίλη Γεωργόπουλο και Ιωάννη Γουζούαση.
Η αναμετάδοση γίνεται και μέσω ειδικού συνδέσμου από την ιστοσελίδα του Δήμου Ερμιονίδας, καθώς και από αντίστοιχους συνδέσμους στα ιστολόγια που ευαισθητοποιούνται να το αναμεταδίδουν.
Τους διαχειριστές των οποίων ευχαριστούμε πολύ, γιατί με αυτόν τον τρόπο συμβάλλουν στην ενημέρωση των δημοτών και άλλων ενδιαφερομένων.
Ο Δήμαρχος
Δημήτρης Καμιζής

Τα θέματα:
ΘΕΜΑ 1ο : Σχετικά με συγχώνευση των Νομικών Προσώπων «Πνευματικό Κέντρο Δήμου Κρανιδίου», « Δημοτική Βιβλιοθήκη Δήμου Κρανιδίου» , «Παιδικός Σταθμός Δ.Κρανιδίου»,»Παιδικός Σταθμός Δ.Ερμιόνης», «Πνευματικό Κέντρο Δ. Ερμιόνης», «Δημοτική Βιβλιοθήκη Α. Γκάτσος» σε ένα Νομικό Πρόσωπο σύμφωνα με το άρθρο 103 του Ν.3852/2010 .

ΘΕΜΑ 2ο : Σχετικά με συγχώνευση Ν.Π.Δ.Δ. Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Δ.Ερμιόνης και Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Δ. Κρανιδίου , σε ένα Νομικό Πρόσωπο με την επωνυμία «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Δήμου Ερμιονίδας».

ΘΕΜΑ 3ο : Σχετικά με συγχώνευση Κοινωφελών Επιχειρήσεων του πρώην Δήμου Κρανιδίου και σύσταση νέας Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ερμιονίδας.

ΘΕΜΑ 4ο : Σχετικά με την διατήρηση του Ν.Π.Δ.Δ με την επωνυμία «Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ερμιόνης» «Γ.Ε. ΜΠΟΥΡΝΑΚΗ» για λόγους που σχετίζονται με την επιθυμία της δωρήτριας κ. Μαριάννας Βαρδινογιάννη

ΘΕΜΑ 5ο : Ορισμός μελών Δ.Σ νέου Ν.Π.Δ.Δ «Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης Πολιτισμού & Παιδείας».

ΘΕΜΑ 6ο : Ορισμός μελών Δ.Σ νέου Ν.Π.Δ.Δ «Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Δήμου Ερμιονίδας».

ΘΕΜΑ 7ο : Λήψη απόφασης για την μίσθωση ακινήτου – αποθηκευτικού χώρου (περίπου 1.000 τ.μ.) για τις ανάγκες του Δήμου Ερμιονίδας & ορισμός επιτροπής καταλληλότητας του κτιρίου.

ΘΕΜΑ 8ο : Σχετικά με προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού για την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ερμιονίδας.

ΘΕΜΑ 9ο : Σχετικά σε πρόγραμμα συμμετοχής σπουδαστών του Τ.Ε.Ι Καλαμάτας του τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης .

ΘΕΜΑ 10ο : Σχετικά με διοργάνωση εκδήλωσης για την παρουσίαση της Συλλογής «Δημοτικά Τραγούδια απ΄ το Βαλτέτσι Αρκαδίας», έκδοση του Κέντρου Έρευνας της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών.

ΘΕΜΑ 11ο : Συγκρότηση Επιτροπής για τον χαρακτηρισμό των ακτών του Δήμου Ερμιονίδας ως πολυσύχναστων ή μη.

ΘΕΜΑ 12ο : Σχετικά με επιστολή του Δήμου Κερύνειας για την Β΄ Φάση της Αδελφοποίησης .

ΘΕΜΑ 13ο : Σχετικά με επικαιροποίηση προηγούμενης απόφασης Δ.Σ του Δήμου Κρανιδίου για την παραχώρηση της χρήσης του χώρου των παλαιών Σφαγείων Κρανιδίου στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο.

ΘΕΜΑ 14ο : Έγκριση οικονομικού απολογισμού 1ου Νηπιαγωγείου Κρανιδίου.

ΘΕΜΑ 15ο : Έγκριση οικονομικού απολογισμού 1ου & 2ου Νηπιαγωγείου Πορτοχελίου.

ΘΕΜΑ 16ο : Έγκριση οικονομικού απολογισμού του Ε.Π.Α.Λ. Κρανιδίου.