Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Καλημέρα κύριε Δαμαλίτη..

Η απάντηση της Κικής Βεντουρή-Σέρφα στα σχόλια του κου Δαμαλίτη   stamdamd

Καλημέρα κύριε Δαμαλίτη,
Μπερδεμένος μου φαίνεστε, πρωί πρωί.
Να σας εξηγήσω με λίγα λόγια επιθυμώ, διότι από θέση δεν απαντώ σε ερωτήσεις που προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις.
Και στο παρελθόν με φέρατε σε δύσκολη θέση αναρτώντας στο blog σας δικιές μου φωτογραφίες χωρίς την άδειά μου, από εθελοντική μου εργασία, όταν προσπαθούσαμε να προβάλουμε με την προηγούμενη δημοτική αρχή τον τόπο μας.
Και όπως θα κάνω, με οποιαδήποτε δημοτική αρχή έχει τον ίδιο στόχο.
Στο Δήμο πληρώνουμε όπως λένε και οι λέξεις Δημοτικά Τέλη Καθαριότητας, που σημαίνει ότι αυτά τα χρήματα είναι γι αυτόν το σκοπό και μόνο.
Ο εθελοντισμός είναι ιερός και καθήκον όλων μας..
Κανείς δεν κατέκρινε την εθελοντική εργασία που έτσι κι αλλιώς στην Ερμιόνη έχει μακρά ιστορία αφού Ερμιονίτες και Ερμιονίτισες εδώ και χρόνια, ανταποκρίνονται θετικά στο κάλεσμά του.
Όπως ανταποκρίθηκαν τα κορίτσια της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Ερμιόνης και έβαφαν τα παγκάκια κι εσείς ζητούσατε μια φωτογραφία για να την δημοσιεύσετε, για αντιπολιτευτικούς λόγους τότε κι εμείς αρνηθήκαμε...
Ή όταν τα κορίτσια συμμετείχαν και μάζευαν πλαστικά μπουκάλια για την ανακύκλωση και πάλι τραβάγατε φωτογραφίες από μακριά χωρίς να είναι ζητούμενο μας.
Ή τη χρονοβόρα και επίπονη εργασία που απαιτείται για την δημιουργία του φωτογραφικού αρχείου της Ερμιόνης του χθες, καθώς και για την διοργάνωση των διαγωνισμών-εκθέσεων φωτογραφίας.

Για να κλείσουμε τώρα, σας ευχαριστώ που μου υπενθυμίσατε μέσω του blog σας ότι κι εσείς υπάρχετε επιτέλους στα κοινά, όχι μόνο με τον πικρό σας λόγο και την φωτογραφική σας μηχανή, αλλά κρατώντας φτυάρι προσπαθώντας να καθαρίσετε και σας ευχαριστούμε.

Ο εθελοντισμός είναι μια έννοια ιερή και όσοι ασχολούνται μ αυτόν πιστέψτε με, νοιώθουν εξαγνισμένοι.  Με εσάς πάλι δεν πιάνει, γι αυτό βρείτε άλλες διεξόδους....!!!!!!!

Όσον για το ιθύνοντα νου, σας ενημερώνω ότι έχει 6 ονόματα και 6 υπογραφές.

Μια από τις εθελόντριες που δεν επιθυμούν συνέχεια σε ανούσιες κουβέντες για προσωπική κατανάλωση, αλλά δημιουργική εθελοντική σιωπηρή εργασία.

Κική Βεντουρή- Σέρφα