Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

15 Οκτωβρίου 2011 στο Ναύπλιο για..ψώνια μετά ανακύκλωσης!

Στο “Circulo Cooperativa” (Βας . Κωνσταντίνου 6, Παλιά Πόλη)
Η ομάδα “Swap Not Shop” μας προσκαλεί στις 15 Οκτωβρίου 2011 στο Ναύπλιο για..ψώνια μετά ανακύκλωσης!
Ψάχνουμε ευκαιρίες να ξεφύγουμε. Γι’ αυτό από τις 2 το μεσημεράκι μέχρι τις 8 το βράδυ πεταγόμαστε στο πανέμορφο Ναύπλιο στο “Circulo Cooperativa” (Βας . Κωνσταντίνου 6, Παλιά Πόλη) για να συμμετάσχουμε κι εμείς σε αυτό το πάρτυ ανακύκλωσης και ανταλλαγής! Εκεί θα βρούμε και μικρά κεράσματα, προτζέκτορα για χάζεμα αλλά και καινούριους φίλους!
Τι θα ανταλλάξουμε;
Ρούχα που γεμίζουν ασφυκτικά τις ντουλάπες και τα πατάρια μας, αντρικά, γυναικεία, παιδικά, αφόρετα, αξεσουάρ, παλιά αλλά αγαπημένα, ξεχασμένα, τα πάντα. Τα φέρνουμε όλα, σε μια σακούλα, καθαρά και σε καλή κατάσταση – όχι όλη τη χαβούζα της αποθήκης- και την ξαναγεμίζουμε με ότι μας αρέσει! Χωρίς λεφτά, χωρίς κανόνες, μόνο ανταλλαγή (και καλή καρδιά).
Τα Swap not Shop είναι πάρτι ανταλλαγής ρούχων που ξεκίνησαν πριν από δυο χρόνια σε μια ταράτσα στην Αθήνα. Έχουν γίνει πλέον θεσμός και διοργανώνονται όπου βρεθεί κάποιος να τα φιλοξενήσει. Δεν υπάρχει κανένα οικονομικό όφελος- μοναδικός σκοπός είναι η ανταλλαγή. Μια ανεξάρτητη, ανοιχτή, μη κερδοσκοπική, αντι-καταναλωτική και αντι-καταθλιπτική δράση όπου όλοι είναι ευπρόσδεκτοι!

Περισσότερες πληροφορίες: Κατερίνα & Στέλλα 6938300975