Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

OPTIMIST « ΕΡΜΙΟΝΗ 2011» Οι νικητές


Στα πλαίσια του 3ου ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ OPTIMIST « ΕΡΜΙΟΝΗ 2011» : πνεύμα αλληλεγγύης, αγάπης και αθλητισμού είσπνευσε ο Ν.Ο. Ερμιόνης στις 26 και 27 Νοεμβρίου 2011 στο θαλάσσιο κόλπο Ερμιόνης.
Οι αθλητές των Ναυταθλητικών Ομίλων Κοιλάδας και Νέα Επιδαύρου ανταποκρίθηκαν θερμά στην πρόσκληση του Ναυταθλητικού Ομίλου Ερμιόνης να λαμβάνουν μέρος στους Διασυλλογικούς Αγώνες OPTIMIST που συνδιοργάνωσε με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία –Ε.Ι.Ο-, προκειμένου να ενισχυθεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός. Με την συμμέτοχή τους στους αγώνες, οι 19 αθλητές πρόσφεραν ο καθένας το συμβολικό ποσό των 10 ευρώ, για την οικονομική ενίσχυση του Ε.Ε.Σ. παραρτήματος Ναύπλιου. 
Τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ερμιόνης κ. Γιάννης Κρητσωτάκης, ο αντιδήμαρχος Ερμιονίδας κ. Ευάγγελος Γουζούασης, ο πρόεδρος του Δ.Α.Κ. Ερμιόνης «Γεώργιος και Ευαγγελία Μπουρνάκη» κ. Παναγιώτης Μπάζος, ο
εκπρόσωπος του Ν.Ο Νέας Επιδαύρου κ. Παπαδιάς, ο πρόεδρος του Ν.Ο. Κοιλάδας κ. Ζάχος Πουρής, ο πρόεδρος του Ν.Ο. κ. Κωνσταντίνος Κατσουράνης, και ο πρόεδρος της επιτροπής των αγώνων κ. Νίκος Ταρσινός.
 Οι νικητές είναι
Κατηγορία αγοριών:
1.Κρινής Γιάννης -Ν.Ο. Ερμιόνης- (1ος γενικής κατάταξης)
2.Παπαμιχαήλ Νίκος -Ν.Ο. Ερμιόνης-
3.Κότσιου Ρομίνο Ν.Ο. -Νέας Επιδάυρου


Αγόρια 11 Ετών:
1.Φιλιππάκης Χρήστος -Ν.Ο. Νέας Επιδαύρου (2ος γενικής κατάταξης)-
2.Καπερώνης Κων/νος -Ν.Ο. Νέας Επιδαύρου
3.Καπερώνης Βασίλειος -Ν.Ο. Νέας Επιδαύρου


Κατηγορία κοριτσιών:
1.Παπαδιά Αμαλία- Ν.Ο. -Νέας Επιδαύρου
2.Φασιλή Ειρήνη -Ν.Ο. Κοιλάδας


Κορίτσια 11 Ετών
1. Κατσουράνη Ερμιόνη- Ν.Ο. Ερμιόνης (3η γενικής κατάταξης)
2. Δριβάλα Παντελίνα-Ν.Ο. Κοιλάδας
3. Φιλιππάκη Μυρτώ -Ν.Ο. Νέας Επιδαύρου

Ακόμη βραβεύτηκε και ο μικρότερος ηλικιακά αθλητής του Ν.Ο. Ερμιόνης Σκούρτης Πέτρος. 



Στην ομιλία του, ο κ. Κατσουράνης επισήμανε ότι «η ιστιοπλοΐα είναι ένα άθλημα με αρχές που προσφέρει πολλά στα παιδιά». Κάνοντας ιστιοπλοΐα όχι μόνο μαθαίνει ο αθλητής να κατακτήσει το στοιχείο της θάλασσας, που περιβάλλεται η πατρίδα μας, αλλά μαθαίνει να πλάθει και τη ψυχική του δύναμη για να γίνει αύριο κυβερνήτης της ζωής του. Το πνεύμα αλληλεγγύης που έδηξαν σήμερα οι μικροί ιστιοπλόοι είναι ένα μάθημα που περιλαμβάνεται η ιστιοπλοΐα.

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος θέλει να συγχαρεί όλους του αθλητές και τους εύχεται  να έχουν πάντα επιτυχίες , τον προπονητή μας Κουτούβαλη Κωνσταντίνο για τις συνέχεις του επιτυχημένες προσπάθειες και όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στην αίσια ολοκλήρωση στη διεξαγωγή των διασυλλογικών αγώνων, και ιδιαιτέρως τους χορηγούς του αγώνα, το κατάστημα MOBShop –κινητής τηλεφωνίας-, το αρτοποιό ΔΡΟΥΓΚΑΣ, το κρεοπωλείο ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ και το σουπερμάρκετ ΔΗΜΗΤΡΑ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο.