Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Tripάκι: Tριήμερο φεστιβάλ από το Πανεπιστήμιο Ναυπλίου

Το αρτιβιστικό τριήμερο «tripάκι» των φοιτητών της Σχολής Καλών Τεχνών του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, σε συνεργασία με τον χώρο τέχνης και δράσης Βρυσάκι, στην Πλάκα θα πραγματοποιηθεί στις 13, 14 και 15 Ιανουαρίου 2012. 

Για τρεις ολόκληρες ημέρες είμαστε όλοι σε ένα tripάκι τέχνης, ακτιβισμού, εξωστρέφειας, πράξης, με τα βήματα να κατευθύνονται από το Ναύπλιο στην Πλάκα.
 
Το «tripάκι» είναι η πρώτη εντατική απόπειρα της σχολής Καλών Τεχνών Πελοποννήσου να μοιραστεί τις ιδέες και το δυναμικό της για την πειραματική καλλιτεχνική δραστηριότητα, με τον κόσμο της Αθήνας. Kύριο αντικείμενο μας, το Θέατρο και ό,τι αυτό περικλείει: χορό, μουσική, υποκριτική, σκηνοθεσία, σκηνογραφία, φωτογραφία, video, εικαστικά. Στις αίθουσες του Βρυσακίου, οι φοιτητές του Τμήματος δημιουργούμε χώρο για τις διάφορες εκφάνσεις των παραστατικών, αλλά και των εικαστικών τεχνών, για σεμινάρια, ομιλίες, προβολές, lives, parties και συμμετοχικά events φιλοξενώντας επαγγελματίες και νεότευκτους Έλληνες καλλιτέχνες.
Περισσότερα εδώ