Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΦΥΡΗΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΙΖΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΦΥΡΗΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΙΖΗ

H ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ
Η στάση σας δημιουργεί προβλήματα στην κοινωνία του Δήμου Ερμιονίδας.
Δύο επιστολές αναπάντητες η μία από το Δεκεμβρίου για την μη σύγκληση
της επιτροπής  Αρχιτεκτονικού ελέγχου που εδώ και 6 μήνες καθυστερεί την έκδοση οικοδομικών αδειών και στην ουσία καθιστά ανενεργή  την λειτουργία του Πολεοδομικού Γραφείου Δήμου Ερμιονίδας. Δύο επιστολές  έστειλε ο Πρώην Δήμαρχος Κρανιδίου κ΄ επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης  Αρχιτέκτονας Δημήτριος Σφυρής προς τον Δήμαρχο Ερμιονίδας Δημήτριο Καμιζή για την στάση του.
Αποτέλεσμα της εσκεμμένης;  μη συγκρότησης της επιτροπής  Αρχιτεκτονικού Ελέγχου (παρόλο που εδώ και μήνες έχουν στείλει τους εκπροσώπους τους (ΤΕΕ, ΠΕΔΠ, ΣΑΔΑΣ), από τον Δήμαρχο Κο Καμιζή καθυστερεί την έκδοση οικοδομικών αδειών.
Η ολιγωρία αυτή ενισχύει την ανεργία στον κλάδο καθυστερεί τους Δημότες και δεν δίνει προοπτική απασχόλησης στον

κατασκευαστικό κλάδο.
Το ερώτημα για τις ενέργειες του Δημάρχου Ερμιονίδας ν’ αλλάξουν οι εκπρόσωποι για λόγους που θα έπρεπε να απαντήσει σχετικά με τις επιλογές του έχει δημιουργήσει δυσαρέσκεια και αγανάκτηση όχι μόνο στους δημότες στους εργολάβους, εργάτες και μηχανικούς  και σ’ άλλα επαγγέλματα που ζουν από τις οικοδομές. Προβληματίζει η στάση του Δημάρχου ο οποίος ενδεχομένως είχε υποσχεθεί προεκλογικά στους Σύμβουλους Μηχανικούς του θέσεις που τελικά δεν θα μπορούσαν όπως αποδεικνύεται να δοθούν.

Ακολουθούν οι δύο επιστολές – αιτήσεις του Πρώην Δημάρχου Κρανιδίου Δημήτρη Σφυρή προς τον Δήμο Ερμιονίδας.