Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Διαβάζοντας σχετικά στους Ιχνηλάτες (που αναμεταδίδουν από το ΒΗΜΑ)

Το ΣΔΟΕ έρχεται
Εμπρός βήμα ταχύ
Να το προϋπαντήσουμε
Παιδιά στην Εξοχή!

Ο Δήμος Ερμιονίδας υποδέχεται μετά βαΐων και κλάδων Δημόσια Πρόσωπα, Βουλευτές, Υπουργούς, Πρωθυπουργούς. Το ίδιο έπρατταν και οι πρώην Δήμοι μας. Και καλώς έπρατταν.
Ομοίως πρέπον είναι να υποδεχθούν και το ΣΔΟΕ που με πολύ κέφι μπήκε ήδη στην Αργολίδα για να φέρει την αλήθεια, δηλαδή να ανασύρει από την λήθη το αίσχος και να το φανερώσει.... στον έκπληκτο λαό μας.
Ερώτηση: Τι ενέργειες έγιναν από πλευράς Δήμου Ερμιονίδας, ώστε να διευκολυνθεί το έργο του ΣΔΟΕ στην Ερμιονίδα μας, να δικαιωθούν οι έντιμοι και συνεπείς στις υποχρεώσεις τους δημότες του;

Στη χώρα μας υπάρχει ένα Θεώρημα που το αποδεικνύει όχι η λογική και τα μαθηματικά, αλλά η ίδια η ζωή: Μία τετραμελής οικογένεια που έχει συνολικό ετήσιο καθαρό εισόδημα 50000, εκπληρώνοντας στο ακέραιο όλες τις υποχρεώσεις της προς εφορία, ταμεία κ.λ.π. μετά από 35 χρόνια εργασίας μπορεί κατά μέγιστο και με λογικές, ίσως και αιματηρές, οικονομίες να σπουδάσει τα δυο παιδιά, να αγοράσει ένα διαμέρισμα 100 τ.μ. να φτιάξει ένα εξοχικό 150 τ.μ. και να έχει  κατά ανώτατον 200000 € αποταμίευση για τα παιδιά.


Έρρωσθε
Βασίλης Γκάτσος