Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Οι Κινέζοι μαθαίνουν να τρώνε ελαιόλαδο


Η έκθεση ΒΙΟ-FACH, που έγινε στην Shanghai στην Κίνα

Στην έκθεση ΒΙΟ-FACH, που έγινε στην  Shanghai στην Κίνα στις 24-26 Μαΐου 2012 συμμετείχε η «Μελάς – Ελαιουργία Επιδαύριας Γης».
Πολλοί ήτνα αυτοί που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο Βιολογικής Γεωργίας, το οποίο είναι πιστοποιημένο από τον Οργανισμό πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων της Κίνας (COFCC).
 Ιδιαίτερο εμπορικό και εισαγωγικό ενδιαφέρον εκδήλωσαν μεγάλες Κινέζικες εταιρείες στον τομέα των τροφίμων.
Εδώ και χρόνια οι κινέζοι καταναλωτές έχουν εκτιμήσει την υψηλή
διατροφική αξία του Έξτρα Παρθένου Ελαιολάδου και μάλιστα τελευταία του πιστοποιημένου Βιολογικού Έξτρα Παρθένου Ελαιολάδου.
Η χρήση του ελαιολάδου στην κινέζικη κουζίνα είναι ένδειξη ευημερίας και πολιτισμού, σύμφωνα με τις σύγχρονες και μοντέρνες τάσεις στην κινέζικη αγορά.
Το Ελληνικό Ελαιόλαδο, και μάλιστα το πιστοποιημένο βιολογικό  Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο βρίσκεται στην κορυφή της τροφικής πυραμίδας, γιατί γνωρίζουν μέσα από επιστημονικές μελέτες πως πρόκειται για ένα λειτουργικό τρόφιμο άκρως απαραίτητο για την διατήρηση της καλής υγείας του ανθρώπινου οργανισμού.
Έτσι και για τους Κινέζους καταναλωτές αποδεδειγμένα θεωρείται ως ελιξήριο Υγείας και Μακροζωίας.