Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Καμιά φορά φτάνω σε μέρη τη στιγμή ακριβώς που ο Θεός τα έχει ετοιμάσει για να πατήσει κάποιος το κλείστρο..


Καμιά φορά φτάνω σε μέρη τη στιγμή ακριβώς που ο Θεός τα έχει ετοιμάσει για να πατήσει κάποιος το κλείστρο.
Ansel Adams

Ίσως έχετε κι εσείς αιχμαλωτίσει μια τέτοια στιγμή..Περιμένουμε τη συμμετοχή σας!


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ
 Διοργανώνεται  για 5η συνεχή χρονιά από την Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Ερμιόνης  ο  καθιερωμένος πια  διαγωνισμός ερασιτεχνικής φωτογραφίας.

Το  φετινό θέμα του διαγωνισμού είναι ελεύθερο.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όλους τους ερασιτέχνες φωτογράφους και η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι ελεύθερη  με έως και 3 έγχρωμες η ασπρόμαυρες φωτογραφίες. 

Η τέχνη της φωτογραφίας  δεν είναι ανεπηρέαστη από όσα συμβαίνουν γύρω μας.. 
  
Μετά τις 5/8/2012 τελευταία ημέρα αποδοχής συμμετοχών, θα ακολουθήσει έκθεση  των φωτογραφιών και  βράβευση των τριών πρώτων διαγωνιζόμενων από 10 έως και 13 Αυγούστου 2012.

  Η κριτική επιτροπή θα απαρτίζεται από  προσωπικότητες  με γνώση της φωτογραφίας και της τέχνης και το κοινό  συμμετέχει στη διαμόρφωση του  τελικού αποτελέσματος  με την ψήφο του .

Τηλέφωνα  επικοινωνίας  2754031103-6937080639-
6972425920-6977255437

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ  
Οι φωτογραφίες που μπορείτε να υποβάλετε  μπορεί να είναι έως
και 3 ,  πρέπει να έχουν μέγεθος από  20 Χ 30 έως 30 Χ 40 έγχρωμες ή ασπρόμαυρες και να αναγράφουν στην πίσω πλευρά το όνομα του διαγωνιζόμενου και το αύξοντα αριθμό που θα έχει η κάθε φωτογραφία για να μπορούμε να παρουσιάσουμε σωστά την σειρά των φωτογραφιών σας
Θα πρέπει να αναγράφεται σε κάθε φωτογραφία ο τίτλος του έργου.
 
   Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό δηλώνουν ότι παραχωρούν στους διοργανωτές του διαγωνισμού το δικαίωμα δημοσίευσης – έκθεσης – εκτύπωσης  των φωτογραφιών τους για κάθε σκοπό, εκτός της εμπορικής εκμετάλλευσης, με τον όρο της αναφοράς του ονόματός του φωτογράφου.
  Η κάθε φωτογραφία πρέπει να είναι αποκλειστικότητα του διαγωνιζόμενου και να μην έχει σχέση με καμιά άλλου είδους υπάρχουσα φωτογραφία (internet,  κλπ)  Ο διαγωνιζόμενος θα υποβάλει σχετική υπεύθυνη δήλωση ότι  τα υποβαλλόμενα έργα αποτελούν προσωπικές και αυθεντικές δημιουργίες.
    Μετά τις 5/8/2012 τελευταία ημέρα αποδοχής συμμετοχών, θα διοργανωθεί η βράβευση των 3 πρώτων διαγωνιζόμενων και θα ακολουθήσει έκθεση  των φωτογραφιών.
 Οι φωτογραφίες σας θα σας επιστραφούν μετά τη λήξη της έκθεσης.