Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

«Ξεκινάμε ωσάν να μη συνέβη τίποτα!»

Επέστρεψαν στo πόστο τους Κώστας Αρβανίτης και Μαριλένα Κατσίμη. Μετά από απουσία δύο περίπου εβδομάδων, οι δύο δημοσιογράφοι σήμερα το πρωί βρέθηκαν και πάλι στις θέσεις τους στο στούντιο της ΝΕΤ και την εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση».
Είχε προηγηθεί ραντεβού με τον γενικό διευθυντή ειδήσεων της ΕΡΤ Αιμίλιο Λιάτσο, στο οποίο, αφού δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις αποφασίστηκε η επαναφορά της εκπομπής.
Η εξέλιξη αυτή είχε ως αποτέλεσμα και την αναστολή των κινητοποιήσεων που εδώ και μέρες έχουν παραλύσει το ενημερωτικό πρόγραμμα στο Ραδιομέγαρο.
«Καλημέρα σας… Φως», είπαν ταυτόχρονα με το που ξεκίνησε η εκπομπή οι δύο δημοσιογράφοι, οι οποίοι ευχαρίστησαν τους τηλεθεατές, το κοινό, τους συναδέλφους τους, αλλά και την ΠΟΣΠΕΡΤ για την στήριξη που τους έδωσαν όλες αυτές τις ημέρες.
Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε το ιδιαίτερο «ευχαριστώ» του Κώστα
Αρβανίτη στους παρουσιαστές της πρωινής ζώνης των υπολοίπων καναλιών, λέγοντας: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου από τον ΣΚΑΪ, τον Γιώργο Παπαδάκη και όλα τα παιδιά στον ΑΝΤ1, τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Γιώργο Οικονομέα στο MEGA για τη συναδελφική στάση».
«Ξεκινάμε ωσάν να μη συνέβη τίποτα!», είπε ο Κώστας Αρβανίτης και η «Πρωινή Ενημέρωση» συνεχίζεται…