Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΟΧΛΕΙ

Άραγε μέχρι πότε θα μασάτε την ίδια ληγμένη καραμέλα κε Γιάννη Αντωνόπουλε;

Έχετε γίνει και πολύ ευαίσθητος!!!

Διαπιστώνω ότι λυπάστε με πολύ μεγάλη ευκολία!!!

Δεν σας είδα όμως να λυπάστε όταν κλείνατε τις χωματερές του Δήμου για να εγκαταστήσετε τα σκουπίδια στο χωριό μας. Μάλιστα είχατε συμφωνήσει να μας φέρετε και τα σκουπίδια των δύο γειτονικών Δήμων.

Δεν σας είδα να λυπάστε όταν εγκαταστήσατε το δεματοποιητή το καλοκαίρι του 2010, στο χωριό που σας τίμησε με τη ψήφο του.

Δεν σας είδα να λυπάστε όταν κλείνατε τους δρόμους για να λειτουργήσει ο δεματοποιητής.
Δεν νοιαζόσασταν όταν επί θητείας σας δώσατε ένα μεγάλο πλήγμα στους επαγγελματίες του χωριού μας κατασκευάζοντας τον ΠΑΡΑΝΟΜΟ δρόμο ΣΑΛΑΝΤΙ – ΛΑΜΠΑΓΙΑΝΝΑ, όπως τον χαρακτηρίζει στην έκθεσή της η ελεγκτής Δημόσιας Διοίκησης που ασχολήθηκε με το θέμα. Άλλο ένα χτύπημα που οδήγησε σε απομόνωση τα Δίδυμα.  
Δεν σας είδα να λυπάστε όταν καταψηφίζατε τα τεχνικά προγράμματα του χωριού μας.

Όσον αφορά τα όσα ειπώθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού
Συμβουλίου στην οποία αναφέρεστε, εγώ είπα ότι το ιστορικό κτίριο Συγγρού ήταν σε άθλια κατάσταση και εννοούσα τα σπασμένα τζάμια στις δύο αίθουσες, ότι το κτίριο πλημμύριζε βάζοντας νερό από όλα τα παράθυρα όταν έβρεχε. Στον αύλειο χώρο μια επικίνδυνη παιδική χαρά (θυμόμαστε όλοι το ατύχημα στην πόρτα με το ανήλικο παιδί).









Οι ντουλάπες πεταμένες, τα βιβλία και τα αρχεία του ιστορικού Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΘΗΝΑ» καμένα. Οι τουαλέτες εντελώς κατεστραμμένες. 



Οφείλω να πω ότι ούτε εσείς, ούτε κανένας άλλος από την παράταξή σας βοήθησε στη δημιουργία του Λαογραφικού Κέντρου.






  




Πάψτε να διαστρεβλώνετε τα πράγματα κε.Αντωνόπουλε.  

Υ.Γ. Αλήθεια εσύ, μεγάλε πατριώτη, θα εξηγήσεις ποτέ στους συγχωριανούς σου γιατί στην τετραετία 2007-2010, όπου μάλιστα διετέλεσες και Αντιδήμαρχος, δεν φρόντισες να ανοίξουν οι δρόμοι προς την θάλασσα στο Σαλάντι; Μήπως έπαιξε ρόλο η κουμπαριά σου με τον επενδυτή κα ιδιοκτήτη;
ΣΑΜΠΑΝΗ – ΜΠΑΡΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΔΥΜΩΝ