Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σήμερα. Τα θέματα

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε αίθουσα του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου του Δήμου Ερμιονίδας, σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων του Ν. 3852/10 στις 27/2/2014 ημέρα Πέμπτη ώρα 20:00 για συνεδρίαση για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1ο: Σχετικά με διαγωνισμό για την ανάθεση εργασιών τμήματος του τομέα καθαριότητας  στο Δήμο Ερμιονίδας.
2ο: Έγκριση και παραλαβή μελέτης  κατάστασης διατήρησης –παθολογίας των ψηφιακών δαπέδων  της Παλαιοχριστιανικής Βασιλικής Ερμιόνης (Γιαννά Μαρία).
3ο: Έγκριση και παραλαβή μελέτης  αγκυρώσεων πλωτών προβλητών - κυματοθραυστών του καταφυγίου τουριστικών σκαφών Πορτοχελίου (Μούκα Σταματία).
4o : Έγκριση και παραλαβή μελέτης  για τα λιμενικά έργα στην παράκτια ζώνη και μελέτη προμήθειας και εγκ/σης πλωτών προβλητών του καταφυγίου τουριστικών σκαφών Πορτοχελίου  (Ρουχωτάς Λευτέρης).
5ο : Έγκριση εισόδου – εξόδου Ασλάνη Μαρίας στη θέση Αγ. Χαράλαμπος Δάρδιζας Ερμιόνης.
6ο: Σχετικά με συγκρότηση  γνωμοδοτικής επιτροπής για θέματα που αφορούν ανέλκυση –  απομάκρυνσης  ή εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων.
7ο : Ορισμός εκπροσώπου της επιτροπής του άρθρου 8 του Ν.3852/2010.
8ο :  Ορισμός επιτροπής για τον χαρακτηρισμό παραλιακών χώρων της περιοχής ως πολυσύχναστων.
9ο : Σχετικά με αίτημα του κ. Χαράλαμπου Γερενάλη.
10ο:  Σχετικά με ανάκληση της απόφασης  α. α 250/2013 και λήψη νέας  κανονιστικής Απόφασης.
11ο: Έγκριση απόφασης με α. α 1/ 2014 του Δ. Σ της Κοινωφελής επιχείρησης Αθλητισμού   και Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας  σχετικά με « αποζημίωση χρήσεων υπηρεσιών Αθλητισμού».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ