Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ : Support Kefalonia αναλαμβάνει Δραση…

Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ : Support Kefalonia αναλαμβάνει Δραση…
Η Κεφαλονιά δοκιμάζεται από την δύναμη της φύσης .Οι καταστροφές είναι τεράστιες στο νησί, σπίτια είναι ακατάλληλα και αρκετοί συνάνθρωποι μας φιλοξενούνται σε πλοία και σκηνές. Ένα τέτοιο γεγονός δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.
Ως απλοί πολίτες της Ερμιονίδας συγκεντρώνουμε :
Είδη προσωπικής υγιεινής - Εμφιαλωμένα Νερά - Τρόφιμα που να μην αλλοιώνονται (Ρύζι, Όσπρια ,Ζάχαρη, Μακαρόνια, Κονσέρβες φαγητό , Γάλα κονσέρβα) και κουβέρτες για τους συνανθρώπους μας στην Κεφαλονιά.
Αρχικά οι Βενετία – Βασίλης – Άκης και εν συνεχεία ο Πάνος, ο Θανάσης, ο Λουκάς, ο Γιώργος, η Μαρία, η Ελένη, ο Γιάννης και άνθρωποι που καθημερινά εντάσσονται στην εθελοντική ομάδα , θα συγκεντρώσουν υλικό το οποίο θα αποσταλεί στον Δήμο Κεφαλονιάς για διάθεση αυτού στους πληγέντες την Κυριακή 16-02-2014 από ώρας 11:00 έως 16:00.
Στοχεύουμε στην κινητοποίηση απλών πολιτών , συλλόγων, και όλων των φορέων της Ερμιονίδας για την επίτευξη του στόχου μας.
Τα σημεία συγκέντρωσης έχουν οριστεί ως εξής:
1. Ερμιόνη : Δημοτικό Σχολείο Ερμιόνης.
2. Κρανίδι : Α΄ Δημοτικό Σχολείο Κρανιδίου.
3. Κοιλάδα : Στο λιμάνι, δίπλα στο Λιμενικό Σταθμό Κοιλάδας.
4. Πορτοχέλι: Ιδιωτικός χώρος κάτωθεν Υπολιμεναρχείου Πορτοχελίου.
Για την δήλωση συμμετοχής και προσφοράς βοήθειας παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στο bb.help.ermioni@gmail.com.
Επισκεφθείτε την σελίδα της ομάδας στο facebook: https://www.facebook.com/groups/401207253348981/Εθελοντική δράση Ερμιονίδας : SUPPORT KEFALLONIA.