Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ 
                  Πέμπτη  29 Μαϊου  2014
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ
Μετά τα εκλογικά αποτελέσματα της 25ης Μαΐου 2014 για την ανάδειξη των νέων αιρετών εκπροσώπων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, συγχαίρουμε τον κ. Δημήτρη Σφυρή για την εκλογική νίκη του συνδυασμού «Δημοτική Συνεργασία Ερμιονίδας», καθώς και όλους τους εκλεγέντες Δημοτικούς Συμβούλους και τους Συμβούλους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του καλλικρατικού Δήμου Ερμιονίδας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους.
Η  ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ με την εκλογή  στο Δημοτικό Συμβούλιο ενός Δημοτικού Συμβούλου, την εκλογή ενός Τοπικού Συμβούλου στη Τοπική Κοινότητα Φούρνων, αλλά και την παρουσία των μελών της παράταξής μας στα συμβούλια όλων των τοπικών διαμερισμάτων του Δήμου μας, θα είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης για την προάσπιση και τη διαφύλαξη των συμφερόντων του Δήμου Ερμιονίδας και των δημοτών του, στο πλαίσιο ενάσκησης των αρμοδιοτήτων  και του  θεσμικού μας  ρόλου.

Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν από δέκα μήνες με κύριο χαρακτηριστικό της την εδραίωση νέων αντιλήψεων, συμπεριφορών και πρακτικών στα δημοτικά δρώμενα του Δήμου μας, συνεχίζεται. Η ύπαρξη πολλών συμπολιτών μας με το ίδιο όραμα και τις ίδιες αγωνίες για το μέλλον αυτού του τόπου και των κατοίκων του, σε όποια παράταξη και να βρίσκονται, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε κρατώντας ζωντανό το όνειρο μιας Νέας Ερμιονίδας.

                                                                   Τάσος Τόκας
                                                                    Επικεφαλής
                                                                   της ΝΕΔΥΠΕΡ