Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

23o ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Για 23η συνεχή χρονιά η πόλη μας διοργανώνει το Μουσικό Φεστιβάλ Ναυπλίου, που είναι το παλιότερο Φεστιβάλ Κλασσικής Μουσικής που διοργανώνεται σε περιφερειακή πόλη της Ελλάδος. 

Το Φουγάρο, η Πλατεία του Αγίου Γεωργίου, το Βουλευτικό και το Παλαμήδι υποδέχονται και φέτος διακεκριμένους Μουσικούς που θα μας προσφέρουν πανέμορφες μουσικές βραδιές. Φέτος, για πρώτη χρονιά, εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και στην Πλατεία Συντάγματος αλλά και στον προαύλιο χώρο της Ευαγγελίστριας. 

Επισημαίνεται ότι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ, κ. Βακαρέλης Ιωάννης, έχει ετοιμάσει ένα πανέμορφο μουσικά πρόγραμμα που θα μας επιτρέψει να απολαύσουμε στην πόλη μας πολλούς από τους πιο διακεκριμένους Έλληνες μουσικούς αλλά και σημαντικούς ανερχόμενους καλλιτέχνες. Το πρόγραμμα συμπληρώνεται και από μουσικούς της Δανίας. 

Σημειώνεται ότι οι φίλοι του Φεστιβάλ μπορούν να απολαύσουν όλες τις μουσικές βραδιές καταβάλλοντας το συμβολικό εισιτήριο διαρκείας των 20€. Η προπώληση γίνεται στα γραφεία του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. (ημέρες και ώρες εργασίας) και στο γραφείο πληροφοριών του Δήμου, καθημερινά από 9:00 - 13:00 & 16:00 - 20:00.

Σας περιμένουμε για να απολαύσουμε όλοι μαζί πανέμορφες μουσικές εκδηλώσεις στα ωραιότερα σημεία της πόλης.
 
Ενημέρωση απο την Έλλη Βασιλάκη