Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Τα παιδιά του 2ου νηπιαγωγείου Ερμιόνης επισκέφτηκαν την Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Βαρδινογιάννη ΕΛΠΙΔΑ

Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Βαρδινογιάννη ΕΛΠΙΔΑ επισκέφτηκαν τα παιδιά του 2ου νηπιαγωγείου Ερμιόνης. Με την παρουσία τους και την παράσταση που ετοίμασαν, με παιχνίδια περασμένων εποχών που έμαθαν από τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους, προσέφεραν στα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ χαρά και πολλά χαμόγελα.
«Με συγκινεί η κίνησή σας να έρθετε στην Αθήνα για να επισκεφτείτε το χώρο αυτό όπου επιτελείται ένας δύσκολος αγώνας κατά του παιδικού καρκίνου ώστε να συμπαρασταθείτε στα άρρωστα παιδιά και στους δικούς τους, γεγονός που δείχνει πως έντονα η κοινωνία της Ερμιόνης έχει αγκαλιάσει και στηρίξει το έργο της ΕΛΠΙΔΑΣ» σημείωσε η πρόεδρος του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ, κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.
Η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, απένειμε στην προϊσταμένη του 2ου νηπιαγωγείου Ερμιόνης την τιμητική πλακέτα της ΕΛΠΙΔΑΣ, ενώ μοίρασε δωράκια στα παιδάκια του νηπιαγωγείου.
«Είναι ιδιαίτερη η τιμή αλλά και η χαρά μας που είσαστε συμπατριώτισσά μας και όλη η Ερμιόνη ξέρει πόσο στηρίζετε την Ερμιόνη και τα σχολεία της. Για αυτό και τα παιδιά σας αγαπάνε πάρα πολύ και είχαν μεγάλη επιθυμία να έρθουν εδώ. Όλοι ξέρουν επίσης πόσο στηρίζετε και παιδιά με προβλήματα υγείας και είστε πάντα κοντά τους ψυχή και σώμα.» ανέφερε η προϊσταμένη του 2ου νηπιαγωγείου Ερμιόνης, Ελένη Βλασση-Δημαράκη.
Στο μεταξύ, λίγες ημέρες πριν πραγματοποιήθηκε ένας ποδοσφαιρικός αγώνας αφιερωμένος στα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ. Η αθλητική ένωση Ερμιονίδας και η ομάδα Φίλοι Βαζέχα, ένωσαν τις δυνάμεις τους και μπήκαν στο γήπεδο για ιερό σκοπό. Έστειλαν μήνυμα ελπίδας στα παιδιά που παλεύουν να νικήσουν τον καρκίνο.
«Ο κόσμος του αθλητισμού έχει πολλά να δώσει στα παιδιά μας μέσα από την ψυχή του, τα ιδανικά του και την αγωνιστικότητά του και κυρίως να δώσει θάρρος και δύναμη μπροστά στο δικό τους δύσκολο αγώνα για τη ζωή.» τόνισε η πρόεδρος του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ, κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, μίλησε για τον σπουδαίο σκοπό του αγώνα. «Πάντα τα παιδιά που έρχονται για τέτοια παιχνίδια, έρχονται με χαρά. Από την καρδιά μου θέλω να τους ευχαριστήσω πολύ».
«Εμείς με τη σειρά μας παραδίδουμε μια τιμητική πλακέτα στην αγαπημένη μας συμπατριώτισσα κυρία Μαριάννα Βαρδιβνογιάννη. Την ευχαριστούμε πάρα πολύ για το έργο της. Αισθανόμαστε ότι η δική μας προσπάθεια και δική μας προσφορά είναι ένας κόκκος άμμου μπροστά σε όλο αυτό το τεράστιο έργο» ανέφερε ο Ιωσήφ Μερτύρης, πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Ερμιονίδας.
Στην ίδια εκδήλωση απονεμήθηκε το μετάλλειο του μεγάλου υποστηρικτή της ΕΛΠΙΔΑΣ, στον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό. «Εύχομαι όπως όλοι μας ολόψυχα καλή δύναμη κα καλή συνέχεια σε αυτό τα σπουδαίο έργο που επιτελείτε. Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά για αυτό το έργο ζωής που προσφέρετε σε αυτά τα παιδιά όπως σας ευχαριστεί και ολόκληρη η ελληνική κοινωνία» τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού.
Ο Κριστόφ Βαζέχα και ο πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Ερμιονίδας κόλλησαν τα δικά τους αστέρια στον ουρανό των αστεριών στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Βαρδινογιάννη ΕΛΠΙΔΑ.
Περισσότερα :star