Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 1ο Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Δημοτικής Αρχής

ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κρανίδι 08-9-2014
Την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 11:00 πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με το άρθρο 64 του Ν.3852/2010 «Καλλικράτης» η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ερμιονίδας όπου εξελέγη το νέο Προεδρείο ως εξής:
Πρόεδρος ο κ. Δημαράκης Αριστείδης,
Αντιπρόεδρος η κ. Σιάνα-Γκαμίλη Ελένη και
Γραμματέας ο κ. Κρητικός Ανδρέας.
Ακολούθως, σύμφωνα με το άρθρο 74 του παραπάνω νόμου εξελέγησαν τα παρακάτω μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Οικονομική Επιτροπή:
Πρόεδρος ο κ. Αντωνόπουλος Ιωάννης
Τακτικά Μέλη οι κ.κ. Δημαράκης Ιωάννης, Ντούβαλης Δημήτριος, Φωστίνη-Πουλή Καλλιόπη, Σαράντος Χρήστος, Γεωργόπουλος Ιωάννης και Λάμπρου Αναστάσιος.
Αναπληρωματικά Μέλη οι κ.κ. Ρούσσης Ιωάννης, Μπουρίκας Γεώργιος και Στρίγκου-Φωστίνη Άννα.
Επιτροπή Ποιότητας Ζωής:
Πρόεδρος η κ. Φωστίνη-Πουλή Καλλιόπη,
Τακτικά Μέλη οι κ.κ. Ρούσσης Ιωάννης, Κρουμπούζος Γεώργιος, Κοτσοβού Μαρία, Μήτσου Κυριακή, Γανώσης Ιωσήφ και Τόκας Αναστάσιος.
Αναπληρωματικά μέλη οι κ.κ. Ντούβαλης Δημήτριος, Αποστόλου Παναγιώτης, Σαράντος Χρήστος, Μπαλαμπάνης Χρήστος και Λάμπρου Αναστάσιος.
Στη συνέχεια εξελέγησαν οι αντιπρόσωποι του Δήμου Ερμιονίδας στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου ως εξής:
Από την συμπολίτευση ο κ. Ρούσσης Ιωάννης με αναπληρωματικό τον κ. Αποστόλου Παναγιώτη και από την αντιπολίτευση ο κ. Γανώσης Ιωσήφ με αναπληρώτρια την κ. Σιάνα-Γκαμίλη Ελένη.
Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα συνεργασίας, συναίνεσης και διάθεσης για προσφορά από όλα τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.