Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΙΩΣΗΦ ΜΕΡΤΥΡΗΣ : " ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ"


12 Νοεμβρίου 2014
Τα εισιτήρια, θα διατίθενται από την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου, στο καφέ Dalli στο Κρανίδι και στο πρακτορείο ΟΠΑΠ «Κοτταράς» στην Ερμιόνη.
Ο ποδοσφαιρικός αγώνας της Κυριακής και της κάθε Κυριακής που η ομάδα μας παίζει στην έδρα της, είναι το μοναδικό κοινωνικό γεγονός που έχει η επαρχία μας, για όλους τους χειμερινούς μήνες.
Η μεγάλη συνάντηση της Εβδομάδας, είναι στο γήπεδο!
Ο καθένας μας, μπορεί να βρει τους γνωστούς του και τους προσωπικούς φίλους, απ΄όλη την επαρχία.
Ο Κρανιδιώτης συναντά τον Ερμιονίτη, τον Κοιλαδιώτη, τον Διδυμιώτη, τον Πορτοχελιώτη , τον Θερμησιώτη.
Μπορούν να ανταλλάξουν τις απόψεις τους, όχι μόνο για τα αθλητικά δρώμενα, αλλά και για το οποιοδήποτε θέμα που απασχολεί την καθημερινή μας ζωή.
Οι φίλαθλοι, μπορούν να έρθουν λίγο νωρίτερα από την προγραμματισμένη έναρξη του παιχνιδιού, να πάρουν τον καφέ τους, να διαλέξουν την θέση τους και μαζί με την παρέα τους, να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα, ξεφεύγοντας από την ρουτίνα της καθημερινότητας τους και ενισχύοντας παράλληλα την ομάδα της καρδιάς τους.
Είναι η μοναδική μας ευκαιρία, να απολαύσουμε το ότι τόσοι άνθρωποι, βρίσκονται μαζί στον ίδιο χώρο, πλάι-πλάι, έχοντας το μοναδικό κοινό σκοπό, την στήριξη και την ενίσχυση της Ομάδας της Επαρχίας μας: Της Ένωσης Ερμιονίδας.
Γι αυτό λοιπόν, σας καλούμε όλους ξανά στο γήπεδο.
Με τις γυναίκες σας, με τα παιδιά σας και με όλη την μεγάλη αγάπη που δείχνετε σε αυτή την ομάδα, που τόσο περήφανους μας κάνει.

Ο Πρόεδρος,