Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Δελτίο τύπου: Ολοκληρώθηκε στον Δήμο Ερμιονίδας ο καθαρισμός των παραλιών μέσω της Πανελλαδικής Εθελοντικής Δράσης Καθαρισμού Let’s do it GREECE.

Ο Δήμος Ερμιονίδας, η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού και Περιβάλλοντος, η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ερμιονίδας, το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο “Γεώργιος & Ευαγγελία Μπουρνάκη", οι Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες Ερμιονίδας, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κρανιδίου, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κρανιδίου, το Δημοτικό Σχολείο Ερμιόνης, το Δημοτικό Σχολείο Πορτοχελίου, το Δημοτικό Σχολείο Ηλιοκάστρου, το 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο Πορτοχελίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Βιτόριζα», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ηλιοκάστρου, η Φυσιολατρική Ομάδα Ερμιονίδας και οι Εθελοντές της  Ερμιονίδας ολοκλήρωσαν με μεγάλη επιτυχία τον καθαρισμό παραλιών, ακτών, κοινόχρηστων χώρων και τις δεντροφυτεύσεις, μέσα στα πλαίσια της Πανελλαδικής Εθελοντικής Δράσης Καθαρισμού Let’s do it GREECE.
Καθαρίστηκαν οι παραλίες Λαμπαγεννάς, Λάζες, Δορούφι, Μπάλτιζα, Λίμνη Βερβερόντας, Βερβερόντα, Μπίστη, Κάπαρη, Αλμυριές και Δάρδιζα.
Καθαρίστηκαν πλατείες, δρόμοι και κοινόχρηστοι χώροι του Ηλιοκάστρου και έγιναν δεντροφυτεύσεις πεύκων στο αλσύλιο «Μπίστι» ενώ φυτεύτηκαν πικροδάφνες στην περιοχή «Κάπαρη».
Ο Δήμος Ερμιονίδας ευχαριστεί όλα τα Σχολεία, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, τους Φορείς, τις Εθελοντικές Ομάδες, τα Νομικά Πρόσωπα, τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες και τους Εθελοντές για την συμμετοχή τους και την συμβολή τους στην μεγάλη επιτυχία της Εθελοντικής Δράσης Καθαρισμού Let’s do it GREECE στην Ερμιονίδα.
Επίσης ευχαριστεί την εταιρεία GAZAPRINT και τον κ. Μπίμπα Αριστείδη για την ευγενική χορηγία των διαφημιστικών banners του προγράμματος Let’s do it GREECE.
Φωστίνη - Πουλή Καλλιόπη
Αντιδήμαρχος Ερμιονίδας
Υπεύθυνη για την Δράση Let’s do it GREECE