Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Summit Runners Ερμιονίδας δελτίο τύπου



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Κυριακή 19 Απριλίου 2015, διεξήχθη στο Άργος, ο 10ος Αργειακός Μυκηναϊκός Δρόμος 2015, ο οποίος περιελάμβανε τα αγωνίσματα του ημιμαραθωνίου (21 χλμ.) και του αγώνα δρόμου 5 χλμ. Η ομάδα μας έλαβε μέρος και στα δύο αγωνίσματα με 12 συνολικά αθλητές. 

Στον ημιμαραθώνιο (21 χλμ.) έλαβαν μέρος και τερμάτισαν για την ομάδα μας οι : Κοσμάς Πίλουρης, Γεώργιος Γεωργόπουλος, Μιχαήλ Σίδερης, Παναγιώτης Κίκινας, Αναστάσιος Γκιρτάκης, Ιωάννης Ευστρατίου και Ηλίας Οικονόμου.
Στον αγώνα δρόμου των 5 χλμ. έλαβαν μέρος και τερμάτισαν για την ομάδα μας οι : Ντίνος Κοτρώτσιος, Χρήστος Βέργος, Κέλλυ Αλεξάκη, Παναγιώτης Γκόφας και Γεώργιος Φασιλής.
Σημαντική επιτυχία για την ομάδα μας η κατάκτηση της 3ης θέσης στον αγώνα των 5 χλμ. του αθλητή του συλλόγου μας Παναγιώτη Γκόφα, τον οποίο και συγχαίρουμε για τη μεγάλη αυτή επιτυχία του.
Συγχαίρουμε το Δήμο Άργους Μυκηνών, το αδερφό σωματείο των Μαραθωνοδρόμων Δρομέων Αργολίδας και όλους τους συνεργαζόμενους φορείς, για την άψογη διοργάνωση του αγώνα και ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Εκ του γραφείου τύπου
των Summit Runners Ερμιονίδας