Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το έγκλημα στα Δίδυμα- Συνελήφθη ο 45χρονος δράστης


Συνελήφθη, σήμερα (1.6.2015) το πρωί, στην επαρχιακή οδό Κρανιδίου-Ναυπλίου Αργολίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου, με τη συνδρομή αστυνομικών του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, ένας 45χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία 33χρονης ομοεθνούς του.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες, στα Δίδυμα Αργολίδας, μετά από διαπληκτισμό που είχαν οι δύο αλλοδαποί για προσωπικές-οικογενειακές διαφορές, ο 45χρονος με τη χρήση μαχαιριού τραυμάτισε την 33χρονη στο λαιμό και την ωμοπλάτη.
Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, ο 45χρονος εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στην επαρχιακή οδό Κρανιδίου-Ναυπλίου και συνελήφθη, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε.
Η 33χρονη αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου και στη συνέχεια ενώ διακομιζόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους, υπέκυψε στα τραύματα της.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου.

argonafplia