Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΦΟΥΓΑΡΟ Υποδεχόμαστε το Φθινόπωρο με διάθεση...καλοκαιρινή




 









Το Φουγάρο, μετά από ολιγοήμερες διακοπές, και με τις θερμοκρασίες να επιμένουν υψηλά, υποδέχεται τις πρώτες ημέρες του Φθινοπώρου με διάθεση...καλοκαιρινή.
Από την Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου, από τις 9 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, σας περιμένουμε σε νέους και ανακαινισμένους χώρους, με τη γνωστή αισθητική και την ποιότητα του Φουγάρου.



Στιγμές χαλάρωσης στο Café και στο Αίθριο 1

Κάτω από τα πλατάνια και τις μουριές, απολαυστικές γεύσεις, δροσερά ποτά, cocktail και φρέσκοι χυμοί!
Για ένα δείπνο φτιαγμένο ειδικά για εσάς, επικοινωνήστε μαζί μας 1 ημέρα πριν και ο σεφ Markus Walser θα ετοιμάσει τα πιάτα που επιθυμείτε.
Κρατήσεις: 2752047347, 6946594588 & info@fougaro-cafe.gr



DJ set Παρασκευή και Σάββατο στο Fougaro Le Café!

O Άρης Ραγκαβάς ανεβαίνει Παρασκευή και Σάββατο (4, 5 Σεπτεμβρίου) στα deck του Φουγάρου και διατηρεί τους καλοκαιρινούς μας ρυθμούς μέσα από μια μουσική περιπλάνηση σε jazz φόρμες με ήχους blues, afro, latin, soul, reggae και electronica!




Καντίνα και παιχνίδι στο Αίθριο 2 και στο Παρκάκι

Καθημερινά, η Καντίνα του Φουγάρου σας περιμένει στο Αίθριο 2 και στο Παρκάκι, με σουβλάκια, hot dog, πατάτες, κεμπάμπ και όλα τα συνοδευτικά!

Είναι ο ανανεωμένος υπαίθριος  χώρος του Φουγάρου, σχεδιασμένος ειδικά για τους μικρούς μας φίλους και τις οικογένειές τους: Εδώ τα παιδιά μπορούν να τρέξουν και να παίξουν ελεύθερα δίπλα στους γοητευτικούς κήπους με νερά και θέα το Παλαμήδι!

Τραπέζια πινγκ πονγκ και ξύλινα ποδοσφαιράκια προσφέρουν επιπλέον διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους!



ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΓΑΡΟ



*Λόγω εργασιών στο χώρο των εργαστηρίων, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους μας ότι η έναρξη των μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί στις 23/9...


Φθινοπωρινές συλλογές και προσφορές!!!



ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥΓΑΡΟ!

Το ΦΟΥΓΑΡΟ είναι ο ιδανικός τόπος για την φιλοξενία εκδηλώσεων που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες και τις επιθυμίες κοινωνικών ομάδων, ατόμων και εταιρειών.
Είναι ο χώρος για μια δεξίωση γάμου ή βάπτισης, μια εταιρική συνάντηση, ένα πάρτυ, ένα δείπνο, μια παρουσίαση προϊόντος, μια οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση.
Πάντα με τη σφραγίδα μοναδικής αισθητικής του ΦΟΥΓΑΡΟΥ!
Για πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον κ. Γιώργο Τσαγκαρέλη                 
(τηλ.: 6940295416, Email: events@fougaro-cafe.gr)



ΦΟΥΓΑΡΟ
Ασκληπιού 98, 211 00 Ναύπλιο
Απέναντι από το στρατόπεδο ΚΕΜΧ, στην έξοδο της πόλης προς την Επίδαυρο.
τηλ. 2752047300 / e-mail: info@fougaro.gr / www.fougaro.gr