Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

1.ΚΟΛΟΒΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, του Παρασκευά - Παύλου
2.ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ, του Ανδρέα
3.ΚΑΣΠΑΡΙΑΝ ΧΡΙΨΙΜΕ – ΡΟΖΗ, του Εφραίμ Βαρτ

Ο Απόστολος Κολοβός, επικεφαλής του ψηφοδελτίου είναι γεννημένος στην Αθήνα το 1964. Είναι παντρεμένος από το 1991 με τη Σοφία Μιχούση από το Κουτσοπόδι, Αγρότισσα και Καθηγήτρια Γαλλικής με την οποία απέκτησε δύο γιους τον Παναγιώτη, ερασιτέχνη πιλότο-εκπαιδευτή και μουσικοσυνθέτη, που αυτή την εποχή υπηρετεί τη θητεία του στην Πολεμική Αεροπορία και τον Παρασκευά-Χρήστο Πτυχιούχο Συστημάτων Δικτύων Πληροφορικής.

Ο Απόστολος Κολοβός είναι Πτυχιούχος ΤΕΙ Διοίκησης Επιχειρήσεων και Marketing καθώς επίσης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στον Τομέα Ανάπτυξης Ιστοσελίδων, από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Εργάστηκε από το 1988 έως το 1989 στο Ραδιόφωνο της ΕΡΤ και ήταν πρωτεργάτης στην ελεύθερη ραδιοφωνία στον 1ο Ραδιοφωνικό Σταθμό της Αθήνας Star Radio.
Από το 1989 βρίσκεται στο χώρο της διαφήμισης και της επικοινωνίας,
έχοντας συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους διαφημιστικούς ομίλους και βραβευτεί 3 φορές για το έργο του: το 2005 με Χρυσό Ερμή (1ο Βραβείο) στο Φεστιβάλ Ελληνικής Διαφήμισης και Αριστείο Κοινωνικής Προσφοράς από τον ΣΔΕ και το 2007 με το 1ο Βραβείο του Υπουργείου Ανάπτυξης για το έργο του στο πλαίσιο του «Έτους Ελαιολάδου και Ελιάς».
Επίσης κατέχει Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Στο Νομό Αργολίδος ήταν έκτακτος συνεργάτης από το 1989 μέχρι το 1996 στον DRI 92,2 FM και στην «DR Τηλεόραση» στο Διαφημιστικό Τμήμα του Σταθμού.

Από το 2012 ασχολείται μαζί με τη σύζυγό του στην παραγωγή και τυποποίηση ελαιολάδου για εξαγωγή με την ονομασία Eleonar και στην τυποποίηση βιολογικού μελιού από τον Όλυμπο με την ονομασία Hobee.

Είναι συνεργάτης του Γραφείου Τύπου της Ένωσης Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη με τον οποίο διατηρεί φιλία από το 1992.

Σημαντικό γεγονός στην ενασχόλησή του με τα κοινά ήταν ότι πέτυχε ύστερα από δικαστική διαμάχη 22 ετών την απόρριψη των αποφάσεων του ΟΓΑ με την ιστορική απόφαση 4641/2012 του Συμβουλίου Επικρατείας -η οποία αποτελεί και δεδικασμένο- σύμφωνα με την οποία αναγνωρίζεται το δικαίωμα της διπλής κατοικίας στους αγρότες.

Με τη σύζυγό του ως μέλη του ΠΑΣΥΦΩΣ (Πανελλήνιος Σύλλογος Φωτοβολταϊκών Στέγης) έχουν καταθέσει αγωγή κατά της παράνομης και αντισυνταγματικής απόφασης της μνημονιακής κυβέρνησης Σαμαρά η οποία ουσιαστικά κατήργησε τις ατομικές συμβάσεις με τους ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών μειώνοντας με αυθαίρετο νόμο τις τιμές στους παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας.

Η κα Ανδρονίκη Χατζηχριστοδούλου σπούδασε Διεθνείς ΕυρωπαΪκές και Περιφερειακές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και είναι απόφοιτη της Ανώτερης Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου.
Έχει εργαστεί στη Διεθνή Αμνηστία και στην Κυπριακή Πρεσβεία διαθέτοντας εξαιρετική εμπειρία στα Ελληνοτουρκικά θέματα.
Ομιλεί άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά και Τουρκικά.
Έχει παρακολουθήσει σειρά forum και συνεδρίων για την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας και την Οικονομική Ολοκλήρωση.

 
Η κα Ρόζη Κασπαριάν είναι Αρμενικής καταγωγής, δασκάλα πιάνου έχοντας αποφοιτήσει από το Εθνικό Ωδείο Παλαιού Φαλήρου.
Έχει επίσης εργαστεί στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος στο Ναυτιλιακό Τμήμα και στην πρώην Κτηματική Τράπεζα. Είναι παντρεμένη με τον Kevork Gulumian, Μηχανολόγο Μηχανικό ένα από τα παλαιότερα στελέχη της Ένωσης Κεντρώων έχοντας εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών με τον Βασίλη Λεβέντη. Είναι μητέρα δύο παιδιών.
Ομιλεί Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Αρμενικά.


ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ:

6977 416666 ή 6977 762639, κ. Απόστολο Κολοβό.