Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

3ος ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 2016

Δελτίο τύπου
 
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου Ναυπλίου, κ. Δημήτρης Κωστούρος και ο Διευθυντής του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος  του Πανεπιστημίου Harvard, κ. Ιωάννης Πετρόπουλος, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 3ου Μαραθωνίου Ναυπλίου, σας προσκαλoύν στην εκδήλωση που συνδιοργανώνουν το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών, ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Αθλητισμού και Τουρισμού (Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.), την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα διαλέξεων του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών στην πλατεία Φιλελλήνων.
 
Κύριος ομιλητής θα είναι ο κ. Χαρίλαος Τσολάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τεχνικός Σύμβουλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με θέμα: «Ο ελληνικός αθλητισμός σήμερα. Πρωταθλητισμός ή μαζικότητα; Έννοιες αντίθετες ή συμπληρωματικές;»
Συνομιλητές του θα είναι οι Γιάννης Τσεκούρας, Διδάκτωρ Βιοχημείας της Άσκησης, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, με θέμα της ομιλίας του: «Διατροφική προετοιμασία του Μαραθωνίου. Μύθοι και Αλήθειες» και Περικλής Ιακωβάκης, Παγκόσμιος Πρωταθλητής Στίβου, 8ος Ολυμπιονίκης (Πεκίνο, 2008),  Νικητής Πανευρωπαϊκών Αγώνων, με θέμα: «Με τα μάτια ενός νικητή...»