Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Η μετανάστευση ως όπλο πολέμου


Του Γιάννη Λακούτση
« Δεν χρειάζεται να προκαλέσουμε πόλεμο με την Ελλάδα, αφού οι πληθυσμιακές εξελίξεις των δύο λαών θα επιλύσουν το Κυπριακό και το Αιγαίο».( Τουργκούτ Οζάλ).

Το   ότι το φαινόμενο της μαζικής μετανάστευσης   που συμβαίνει στην Ελλάδα και καταστρέφει τον εθνικό και κοινωνικό ιστό της πατρίδας μας, είναι καθοδηγούμενο, αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι οι « δυστυχισμένοι» αυτοί άνθρωποι δεν προτιμούν τις πλούσιες αραβικές χώρες που είναι ομόδοξες  και ομόφρονες με αυτούς, αλλά διακινδυνεύουν τη ζωή τους προκειμένου να φθάσουν στην Ευρώπη. Όλα γίνονται βάσει οργανωμένου σχεδίου, το οποίο έχει τρείς απολήξεις. Η επιμιξία θα υποβιβάσει το νοητικό επίπεδο του Ευρωπαίου. Τα εργατικά μεροκάματα θα ευτελιστούν. Ο πληθυσμός θα αντισταθμισθεί από τις γεννήσεις μουσουλμάνων γυναικών. Σύμφωνα με μία έκθεση του ΟΗΕ  που δημοσιεύθηκε με τίτλο: «Μετανάστευση αντικατάστασης: Μία λύση για τη μείωση και τη γήρανση του πληθυσμού», η Ευρώπη ως το 2025 θα έχει ανάγκη από 150 εκατομμύρια μετανάστες.
Οι ορδές  λοιπόν αυτές των λαθρομεταναστών, όταν εξαπλωθούν παντού, εύκολα θα πραγματοποιήσουν το σχέδιο για το οποίο δημιουργήθηκαν,  την ίδρυση δηλαδή της Ευρασίας, (Ευρώπη, Σιβηρία και ένα μέρος της Κεντρ. Ασίας) και την ισλαμοποίηση του δυτικού ανθρώπου. Αυτοί που σχεδίασαν και ίδρυσαν την Ενωμένη Ευρώπη, οι ίδιοι σχεδίασαν και την ισλαμοποίησή της. Ένας  από τους βασικούς εμπνευστές της διαδικασίας της Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, ο Richard Coudenhove Kalergi,
 Αυστριακός  κόμης, πολιτικός και φιλόσοφος, δημιουργός της λέσχης  Πανευρωπαϊκή Ένωση,  με στήριξη από Εβραίους κεφαλαιοκράτες μεταξύ των οποίων και ο Rothschild,  όπου ο Kalergi  ήταν πρόεδρος  της Ένωσης για 49 χρόνια. Το 1922 ίδρυσε το κίνημα της Πανευρώπης. Πριν από αυτόν το 1901, εμφανίστηκε ένας άλλος συγγραφέας από την Κωνσταντινούπολη με καταγωγή από την Κριμαία, με ένα βιβλίο 750 σελίδων και τίτλο « Η Ομοσπονδία της Ευρώπης». Το βιβλίο λόγω των πολλών σελίδων δεν είχε απήχηση στο αναγνωστικό κοινό.

Το 1923 ο Kalergi εκδίδει ένα συνοπτικό κείμενο το οποίο ήταν εύκολα προσπελάσιμο  και τίτλο   Πανευρώπη με τις αρχές και τις προτάσεις του  (μεταφράστηκε στα ελληνικά το 1927). Μερικά βασικά στοιχεία του βιβλίου αυτού έχουν ως εξής: Προοδευτική κατάργηση των συνόρων.  Προοδευτική κατάργηση των γλωσσών μέσω προώθησης μίας κοινής γλώσσας. Μείωση αλλά και παραχώρηση της εδαφικής κυριαρχίας του κάθε κράτους στην Ευρωπαϊκή Ένωση: « Τα σύνορα των κρατών θα είναι σύνορα  νομών η διοικήσεων και δεν θα έχωσιν στο εξής ουδεμίαν σημασίαν…» Δημιουργία υπερ-οργανισμών για να προωθούνται άνευ συγκατάθεσης των λαών οι σκοποί της . Σταδιακή εξαφάνιση όλων  των εθνικών αμυντικών βιομηχανιών. Ο χωρισμός έθνους  και κράτους,  κράτους και εκκλησίας: « Πας  πεπολιτισμένος λοιπόν άνθρωπος πρέπει να εργασθή  όπως, καθώς σήμερον η έννοια της θρησκείας, ούτως αύριον η έννοια του έθνους αναχθή εις ιδιωτικήν  υπόθεσιν παντός ανθρώπου. Ο δε χωρισμός  έθνους και κράτους θα είναι εξ ίσου σπουδαίον κατόρθωμα όσον και ο χωρισμός εκκλησίας και κράτους…». Δεν ξεχνά να αναφερθεί και στην καταγωγή των Ελλήνων: « Το δόγμα του ευρωπαϊκού εθνικισμού εκλαμβάνει τα έθνη ως έχοντα έκαστον κοινήν  συγγένειαν αίματος. Και το δόγμα τούτο είναι μύθος… Έλληνες είναι κράμα σλαβικού, γερμανικού και αλβανικού αίματος καθώς και οι Σέρβοι…». Με την άνοδο του φασισμού στην Ευρώπη, το σχέδιο τίθεται υπό νάρκωση και η Πανευρωπαϊκή κίνηση διαλύεται. Μετά τον Β. Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Kalergi, με την υποστήριξη του Τσόρτσιλ, της Μασονικής Στοάς Β και σημαντικών εφημερίδων, καταφέρνει το σχέδιο να γίνει αποδεκτό από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Στη συνέχεια η CIA αναλαμβάνει την αποπεράτωση του σχεδίου της Ενωμένης Ευρώπης.Το βιβλίο ΠΑΝΕΥΡΩΠΗ  έχει μεταφραστεί και κυκλοφορήσει σχεδόν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης , σε αντίθεση με το έργο ADEL –Η ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΥΓΕΝΩΝ, που
γράφτηκε το 1920  και κυκλοφόρησε μόνον στη Γερμανία το 1922 , σαν μέρος μιας πολιτικής τριλογίας με τίτλο PRAKTISCHER  IDEALISMUS (Πρακτικός Ιδεαλισμός) και δεν εκδόθηκε ποτέ σε άλλη χώρα, μέχρι το 2014 που μεταφράστηκε στα ελληνικά  με τίτλο ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ  ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ.  Στο βιβλίο του αυτό ο Kalergi δηλώνει ότι οι κάτοικοι των μελλοντικών «Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης» δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά ένα είδος υπανθρώπων που θα προέρχονται από επιμειξία.  Ξεκαθαρίζει ότι θα πρέπει οι λαοί της Ευρώπης να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε  να δημιουργηθεί ένα κοπάδι χωρίς ποιότητα, εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα
τάξη: « Ο άνθρωπος του απώτερου μέλλοντος θα είναι μιγάς. Οι σημερινές Φυλές και Κάστες θα πέσουν θύματα λόγω της αυξανόμενης κυριαρχίας του Χώρου, του Χρόνου και των Προκαταλήψεων. Η Ευρασιατική –Νεγροειδής φυλή του Μέλλοντος, παρόμοια στην εξωτερική εμφάνιση με τους αρχαίους Αιγύπτιους, ( πληθυσμοί χωρίς εθνική υπόσταση και συνείδηση, άρα πολύ εύκολο να διοικηθούν από τους Φαραώ) θα αντικαταστήσει  την πολυμορφία των λαών με την πολυμορφία των Προσωπικοτήτων. Στις  ενδογαμικές οικογένειες, τα παιδιά μοιάζουν μεταξύ τους : αυτό γιατί αντιπροσωπεύουν  τον ένα κοινό Τύπο της οικογένειας. Στις  μικτογενείς οικογένειες, τα παιδιά διαφέρουν περισσότερο μεταξύ τους: έτσι δημιουργείται μια νέα παραλλαγή των αποκλινόντων γονικών και προγονικών στοιχείων… Τα Υβρίδια (μιγάδες) συνδυάζουν έλλειψη χαρακτήρα, έλλειψη αναστολών, αδυναμία βούλησης, έλλειψη ανθεκτικότητας, ασέβεια υιού προς γονείς  και έλλειψη αφοσίωσης…». Το μεταναστευτικό παρουσιάζεται ως ανθρωπιστική κρίση από την Παγκόσμια Δικτατορία, ενώ είναι επιθετικό σχέδιο εναντίον του Ελληνισμού και του Χριστιανισμού. Ένα καλά μελετημένο σχέδιο εδώ και εκατό χρόνια,   υλοποιείται σήμερα. 
Το βιβλίο στα Γερμανικά

Πηγές: α) Εξουσιαστικά σχέδια της Ευρωπαϊκής αριστοκρατίας. β) Πανευρώπη.
( Το μεγάλο μέρος του αρχείου Kalergi, βρίσκεται σε κλειστή συλλογή στη Μόσχα. Χρειάζεται ειδική άδεια προκειμένου κάποιος ερευνητής να το μελετήσει).